DESSERTER & KAGER

Grillet ananas/mango med vaniljeis og vafler

Giv både rejer, tomater, bøf og dessert lidt røg på din grill og lav en gæstemenu med tropiske noter.

Lav en gæstemenu på grillen, der inkluderer både rejer, tomater, bøf og dessert med lidt røg.

En dessert med ananas/mango fra grillen er lækkert med vaniljeis og hjemmelavede vafler.

Stenfrugter som blommer, ferskner og abrikoser er også gode grillet i denne dessert.

Se også: Vafler fra Michelin-restaurant

Grillmad - dessert
 

MENU

Snack
Små aspargespizzaer på tortillabrød
Grill bruges til grillmad og grill opskrifter med både tigerrejer og rib eye er dejlig mad

Forret
Grillede røgede rejer med ricottaost og æble-fennikelsalat
Grill bruges til grillmad og grill opskrifter med både tigerrejer og rib eye er dejlig mad

Hovedret
Rib Eye med middelhavspita og røget tomatdressing
Grill bruges til grillmad og grill opskrifter med både tigerrejer og rib eye er dejlig mad

 

4 personer

100 g palmesukker
3 lime
1 lille ananas
2 mangoer
Vaniljeis

Vafler
250 g hvedemel
3 spsk sukker
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
2 æg
3½ dl mælk
120 g smeltet smør

Knus palmesukkeret. Riv skallen af en lime, og pres saften derfra. Bland saft og skal med palmesukkeret. Skær skallen af ananassen, og skær den i tykke skiver. Skær skallen af mangoerne, og skær dem i 4 store stykker. Mariner ananas og mango i palmesukker og lime i ½ time.

Vafler
Bland mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æggene sammen med mælken, og rør det i melet lidt ad gangen til en lind dej, og rør derefter smørret i. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern, og grill imens frugterne og de halve lime. Server den grillede frugt med varme vafler og vaniljeis. Pres den grillede lime ud over frugten.

Strandlyst Hotel & Relax

Læs mere om: