Fjordrejer med grønne asparges, hasselnødder og estragoncreme
Prøv denne lækre sommerret med fjordrejer, aspages, hasselnødder og estragroncreme. Du og dine gæster vil blive vilde med den. Få hele opskriften her!
Tirsdag, 7. juli 2020 - 8:24 - af Mikkel Karstad / Foto: Anders Schønnemann
Der er sommer på menuen, når du sætter friskpillede fjordrejer og asparges på bordet. Imponér dine gæster med denne lækre og simple ret, der med garanti vil falde i de flestes smag. Bind retten sammen med en frisk estragoncreme, for at give prikken over i'et.
Få hele opskriften på den lækre sommerret herunder!
Roskilderejen
Farven på fjordrejen, også kaldet roskilderejen, kan variere fra gennemsigtige gulgrå til mørkebrun, da rejerne er i stand til at tilpasse sig farven på havbunden. Ligesom andre rejer har roskilderejen fem par gangben, hvor det forreste benpar har små klosakse.