FISK & SKALDYR

Lakserillettes med rygeost

Rygeost som krydderi - Kan både serveres som forret, til din picnic eller som snack

Prøv denne lækre lakserillerre med rygeost som krydderi. Den fungerer både som forret, til din picnic eller som snack. Få opskriften herunder!

Lakserillettes med rygeost

Antal: 4 personer

Det skal du bruge for at lave lakserillettes med rygeost

  • 400 g røget laks
  • 100 g rygeost
  • 1 dl piskefløde
  • salt og peber
  • 60 g blødt smør
  • 1 lille bundt kørvel
  • 1 bundt asparges
  • 100 g stenbiderrogn

Sådan laver du lakserillettes med rygeost

  1. Skær den røgede laks i små terninger og hak den fint.
  2. Pisk rygeosten cremet med en elmikser.
  3. Pisk fløden til skum. Vend rygeost og den piskede fløde sammen.
  4. Krydr med salt og peber. Rør den hakkede røgede laks sammen med det bløde smør.
  5. Vend lakseblandingen sammen med rygeostblandingen.
  6. Hak kørvelen fint og rør den i rilletterne.
  7. Lad hvile en times tid.
  8. Server med dampede grønne asparges og stenbiderrogn til.

FLERE OPSKRIFTER?

Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad. Få alle opskrifterne her!