FISK & SKALDYR

Sprøde ruller med tun

Lækre tunruller med peberfrugt, ingefær og koriander

(6 stk.)
1 dåse albacore-tun, 190 g
1 porre
2 røde peberfrugter
2 tsk finthakket ingefær
½ bdt. koriander
6 stykker forårsrulledej
salt og peber

- Skær porren i fine ringe og peberfrugterne i fine terninger. Sauter grønsagerne møre og lad dem køle lidt af.

- Bland den drænede tun, finthakket ingefær og koriander med grønsagerne.

- Fordel fyldet i seks stykker forårsrulledej, rul dem sammen og bag dem i ovnen ved 200° i 10-15 min. Pensl evt. rullerne med æggehvide og drys med sesam, før du bager dem.

- Rullerne er lette og dejlige til aftensmad. Server dem med en god salat og sød chilisauce.

Læs mere om: