Fyldte portobellosvampe med gedeost og timian
Columbus Leth
GRØNT

Fyldte portobellosvampe med gedeost og timian

Der skal tilbehør til grillkødet, og de fyldte portobellosvampe er perfekte til den grillede hovedret eller som forret.

Portobellosvampene får en skøn konsistens, når du griller dem, og fyldet af gedeost, timian og hvidløg gør dem ekstra lækre. Perfekt gæstemad enten som tilbehør til hovedretten eller som forret, der kan laves på grillen, mens den stadig varmer op. 

Fyldte portobellosvampe med gedeost og timian

4 personer

Det skal du bruge

  • 4 store portobellosvampe, ca. 400 g
  • 100 g gedeost i olie, fx fra Tebstrup
  • frisk timian 
  • 2 fed hvidløg 
  • 1 usprøjtet citron

Sådan laver du portobellosvampene

  1. Pil og hak hvidløg. Hak timian groft.
  2. Riv citronskal, og pres saften. 
  3. Bland olie med hvidløg, timian og citronskal og -saft samt salt og peber. 
  4. Rens svampene let, og gnid dem ind i marinaden. Lad dem marinere 5 minutter.
  5. Fordel ost og frisk timian i svampene, og grill svampene på ydersiden med osten opad i 7-8 minutter.
 
Læs mere om: