Annonce
Fyldte kartofler med linser og salat
GRØNT

Her er vegetarretten - du ikke skal handle ind til!

Kast dig over denne vegetarret med fyldte kartofler med linser og salat. Den er ikke kun velsmagende, den kan også laves uden en tur i supermarkedet.

Der er især to udfordringer forbundet med at skulle lave et velsmagende måltid til aftensmad.

Ideerne til nye, inspirerende måltider er ofte mangelfulde, og når måltiderne er bestemt, skal du forbi supermarkedet en eller flere gange om ugen for at handle ind.

Et besøg, de fleste af os helst ville være foruden.

Spar indkøbsturen - brug tid på noget vigtigt

Hvis du hellere vil bytte indkøbsturene ud med fx familietid, hyggelæsning eller andre ting, der er vigtige for dig, så kunne du overveje en Måltidskasse fra nemlig.com.

Fordele ved en Måltidskasse:

  • Du kan købe ind til hele ugen, mens du fx sidder i sofaen.
  • Du kan ændre måltidskasse, antal personer og dage, så det passer til din uge.
  • Retterne tager maksimum 30 minutter at lave.

Brug koden MADOGBOLIG og spar 50 kr. på din Måltidskasse fra nemlig.com. Klik HER for at benytte dig af tilbuddet! Koden gælder til og med 31.12.2018.

Du kan fx prøve Vegetarkassen, hvis du vil have et velsmagende aftensmadsåltid uden kød.

Vegetarretterne er 95 % økologiske og kan blandt være kokosfrikadeller med bønnespiresalat, pitabrød med grillet grønt og oliventapenade eller fyldte søde kartofler, som du kan få opskriften på nedenfor.

TIP! Hvis du bestiller inden kl. 24.00, kan du få leveret dine varer dagen efter.

Du kan læse mere om Vegetarkassen her!

Opskrift på fyldte kartofler med linser og salat

Antal: 2 personer

Det skal du bruge for at lave fyldte kartofler med linser og salat

  • 400 g søde kartofler
  • 100 g grønne linser
  • 3 dl vand
  • 100 g cherrytomater
  • 1 rødløg

Dressing:

  • 1 avocado
  • 1/2 Lime
  • 0,5 tsk koriander
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1/2 spidskål
  • 100 g rucola-salat
  • salt

Sådan laver du fyldte kartofler med linser og salat

1. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

2. Vask de søde kartofler grundigt, kom dem i et ovnfast fad, og bag dem møre i ovnen i 30-45 min. (afhængig af størrelse).

3. Skyl linserne i koldt vand. Kog dem møre i friskt vand i 25-30 min. Lad dem afkøle lidt.

4. Skær tomaterne i kvarte.

5. Pil løget, og hak det fint.

6. Vend linserne med tomat og løg.

Dressing:

7. Mos avocado sammen med limesaft, koriander og spidskommen, og smag til med salt.

8. Snit spidskål og kom det i en skål, og vend det sammen med skyllet og slynget rucola.

9. Skær en lille fordybning i de søde, bagte kartofler og tryk dem lidt sammen, så fordybningen bliver større.

10. Fyld kartoflerne med linseblandingen, og top med avocadodressing.

11. Vend resten af linseblandingen sammen med spidskålblandingen, og spis salaten som tilbehør til de søde katofler.

Læs mere om: