GRØNT

Ostefrugttoast

Den danske pæresæson står for døren. Lær at håndtere den skrøbelige og lækre frugt, der er både til sødt og mad.

(3 styk)
ca. 200 g modne pærer m. skræl
koldpresset olivenolie til stegning
1 tsk fintrevet citronskal
1 fed hvidløg
1 tsk frisk rosmarin
150 g renset frisk spinat
3 skiver surdejsbrød m.skorpe
9 skiver salami el. skinke
75-100 g ost f.eks. esrom
havsalt
friskkværnet sort peber

Halver pærerne og fjern kernehuset. Skær dem i 1 cm tykke både. Varm en stor pande op og hæld lidt olivenolie på. Tilsæt pærer, citronskal, finthakket hvidløg og rosmarin. Krydr med havsalt og friskkværnet peber. Steg pærerne i et par minutter ved høj varme eller indtil de er gyldne. Læg pærerne over på en tallerken. Steg på den samme pande spinaten i få minutter, indtil den falder sammen. Læg brødet på en bageplade med bagepapir. Fordel spinaten ovenpå, dernæst salamien og pærerne. Riv osten groft og fordel over toasten. Bag brødene ved 200° i 10-15 min. eller indtil de er gyldne.

Mad & Bolig Shoppen
SHOPTILBUD
Flot kagefad

Spar 50 kr. lige nu!
Køb det her!


Prøv de andre pæreopskrifter:




Pæresirup








Brødkage med æbler & pærer

Læs mere om: