Forkæl dig selv med en solskinsskøn sommersalat med saftige jordbær, cremet feta og sprøde edamame-bønner.
Torsdag, 2. juli 2015 - 13:16 - af Femina / Foto: Line Falck
Den nemmeste måde at lave en sikker vinder på sommermenuen er ved at købe noget godt kød, grille det helt rigtigt og så servere den skønneste sommersalat til. Vores absolutte favorit-sommersalat er med jordbær, feta og edamame-bønner, fordi det er den helt perfekte blanding af sødme, sprødhed og blødhed. Og så er det jo heller ikke ligefrem et minus, at salaten også ligner en million og kan live enhver tallerken op.
Hæld de frosne edamame-bønner i en skål, og dæk dem med kogende vand. Lad dem trække i 5 minutter, og hæld vandet fra. Lad bønnerne køle lidt af, og bælg dem.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Anret bønner og jordbær på et fad.
Skær feta i små bidder, og fordel dem i fadet.
Smag citronsaften til med salt og peber, og hæld dressingen over salaten.