10 hovedretter til nytår

10 sikre hovedretter til nytår

Vi har samlet 10 gode og sikre hovedretter til nytår, så du kan finde den perfekte hovedret til din nytårsaften.

Snart begynder et nyt og spændende år fyldt med forventninger og nytårsforsæt. Dette skal fejres med gæster, fest og ikke mindst den lækreste og mest delikate nytårsmenu. Det lægger også et naturligt pres på værten, så vi har samlet 10 hovedretter til nytår, som gerne skulle gøre hans eller hendes liv lidt lettere. Her er nemlig både traditionel torsk, den klassiske oksemørbrad i ovn, simreretter på gourmetmåden og andre gode idéer til den perfekte nytårsmenu. Husk, at det er vigtigt, du bestiller dit kød, din fisk og andre råvarer i god tid, hvis du vil sikre dig, at de har den bedst mulige kvalitet. Derudover handler det bare om at lægge en slagplan og hygge sig med den. 

Tip! Match dine hovedretter til nytår med de perfekte forretter her

10 hovedretter til nytår 

Hovedretter til nytår

Traditionelle hovedretter til nytår med et twist

Hovedretten er en af de vigtigste retter i løbet af nytårsmiddagen, og derfor må der gerne bruges lidt ekstra tid og kreativitet på denne. Ambitionsniveauet kan være højt, når det gælder hovedretten til nytår, og det kan derfor også være svært at finde den perfekte ret, som skal serveres. Vi har derfor udvalgt 10 forskellige retter, som er yderst delikate og smagfulde, og som kan kreeres af både nybegynderen og stjernekokken. Samtidig indeholder de alle tradition, men med et twist af noget alternativt, som med sikkerhed vil imponere dine gæster. 

Flere tips til nytårsaften

Hvis du ikke vil nøjes med at satse på hovedretten, når det gælder om at skabe den perfekte aften, så har vi også fundet en bunke andre nyttige tips. Fx kan du starte din nytårsfest med nogle personlige lykkekager med sjove beskeder til gæsterne. Det skaber en uformel og personlig stemning lige fra start af. Find flere tips her:

Læs også: 3 hovedretter til nytår