Påskefrokost 2018
KØD & FJERKRÆ

Den bedste påskefrokost 2018

Påske er lig med påskefrokost! Find inspiration til en lækker påskefrokost 2018 her

Påsken står for døren, og skal du servere en lækker påskefrokost giver vi dig her nogle lækre bud på den bedste påskefrokost 2018. Glæd familien og vennerne, og vælg nogle retter, der båder ser sanselige ud, og som forkæler jeres smagsløg optimalt. 

Se også: Få mere inspiration til din påskefrokost her!

Påskefrokost 2018

Når man nævner påske tænker man med det samme på små syndige påskeæg, saftige lammekøller og frisk fisk kombineret med sprøde forårsgrøntsager! Så hvorfor ikke også imponere dine gæster med et par lækre retter? 

Påsken og traditionerne

Påsken er naturligvis en fejring af Jesu opstandelse, men også en fejring af foråret. Det er en dejlig anledning til at kunne mødes med sin familie og venner og dele en frokost eller middag med. Traditionen tro spiser vi råvarer, som hører påsken og foråret til. Æg, lam og nye sprøde danske grøntsager fylder bordet sammen med søde chokolade påskeæg, som kan laves med eller uden alkohol. Saml familie og venner omkring bordet, og overrask dem med både sødt og syndigt til påskefrokosten. Gå efter retter, der ikke er for besværlige at kaste sig ud i. Du kan evt. lave et par lette, hurtige småretter til forret og supplere med én hovedret.

Vi giver dig 6 fortryllende opskrifter som du kan begive dig ud i. Du får både forretter, hovederetter og desserter, som er perfekte til påskebordet. 

Vi glæder os allerede!

Se også: Ingen påskefrokost 2018 uden lækre hjemmelavet påskeæg

Påskefrokost