God gryderet til kolde dage
KØD & FJERKRÆ

En god gryderet til kolde dage

Find din favorit-gryderet blandt vores 9 gode opskrifter på klassiske gryderetter med oksekød, svinekød, lam og kylling.

På kolde efterårs- eller vinterdage er der ikke noget bedre end at komme hjem til et køkken, der dufter af aromatisk simremad. Den slags gryderetter, der kræver gode råvarer og ellers bare passer sig selv, mens du laver det, du har lyst til. Det gode ved gryderetter er nemlig, at de bare skal have tid. De kan både laves med oksekød, svinekød, kylling, lam og helt uden kød, og det betyder ikke så meget, om du mangler en enkelt ingrediens. Hovedsagen er, at den får tid til at simre og frigive alle de dejlige smagsindtryk. 

Smag også: 6 bud på en lækker gryderet til vintermånederne

Find din gryderet blandt disse 9 gode simreretter

Bladr igennem billederne i galleriet, og find den gryderet, der passer til indholdet i dit køleskab, dine smagsløg og dit ambitionsniveau.  

Gryderet