KØD & FJERKRÆ

Forret uden fisk: 18 festlige forretter

Find den forret uden fisk, som passer til dit selskab. Vi har samlet 18 forretter uden fisk, der passer til både nytårsaften, gæstemiddag og en romantisk middag for to.

Fisk er et oplagt valg, når der skal serveres en festlig forret til nytår, fest, middagsselskab eller bare en hyggelig lørdag aften, men nogle gange passer fiske-forretten bare ikke ind.

Det kan være, fordi du har gæster, der ikke bryder sig om fisk, eller fordi hovedretten også indeholder fisk, og det derfor er et dårligt match. Så er udfordringen bare at finde en let forret uden fisk, der stadig smager af meget. For selvom forretten for nogle måske kun fungerer som en lille ret, der skal tage toppen af gæsternes sult, så er det også en ret, hvor der virkelig kan kæles for detaljerne og hvor du kan imponere dine middagsgæster, ved at ligge en høj standard, for resten af aftenen.   

Få inspiration til flere forretter her

Forretter uden fisk

Find din forret uden fisk

Herunder finder du 18 opskrifter på forretter uden fisk, men i stedet med lam, tatar, grøntsager, foie gras, vildt, and og meget andet - bare ikke fisk. Vælg selv den ret, der passer bedst til resten af menuen, anledningen og selskabet. Se med i vores galleri og bliv inspireret til at lave  forretter uden fisk – der er med sikkerhed, noget for enhver smag og for ethvert ambitionsniveau.

Prøv også:

Nem forret uden fisk og med fisk

Se alle vores forretter uden fisk

10 festlige forretter til nytår

Tip! Når man skal have gæster enten til en højtidelighed, eller man bare gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, ender det ofte med, at man går all in med både forret, hovedret og dessert, men det er faktisk bedre at vælge, hvor kræfterne skal lægges. Hvis du laver en ambitiøs forret, kan du lave en mere simpel hovedret eller en dessert, som kan tilberedes flere dage i forvejen. Hvis alle retter på menuen er tidskrævende, så kan du få svært ved at finde tid til at være sammen med dine gæster - og det er jo synd!