Annonce
Santa Maria
KØD & FJERKRÆ

Nemme genveje til fristende fingermad

Med de spændende krydderiblandinger fra Santa Maria kan du hurtigt tilberede et par indbydende småretter, der smager ekstra godt med en kølig drink i den anden hånd.

Her er to nemme opskrifter på eksotiske retter, der gør hverdagen og festen lidt sjovere, bedre og mere lækker.  
 

Agurkeruller med satay-kylling

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
Det skal du bruge:
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1 brev Santa Maria Satay-krydderi
  • lidt olie til stegning
  • ¼ pakke Santa Maria Rice Noodles
  • 1 lille moden mango
  • 1 stor agurk
  • frisk koriander
  • Santa Maria Sweet Chili Sauce
Sådan gør du: 
  1. Vend kyllingekødet i Sataykrydderi, og steg dem i lidt olie på en pande i 3 minutter på hver side.
  2. Kog risnudler som anvist på pakken.
  3. Skræl mangoen; skær kødet fri af stenen, og skær det i stave.
  4. Skyl agurken, og skær den i lange bånd med en skrællekniv.
  5. Placér en kylling, lidt risnudler, mango og frisk koriander på hvert agurkebånd, og rul dem sammen. Servér med sød chilisauce.

 

Mini-wraps med marineret svinekød, majs og avocado

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • 500 g skinke i strimler
  • 1 brev Santa Maria Smokey Honey-marinade
  • lidt olie til stegning
  • 2 majskolber
  • 2 modne avocadoer
  • citronsaft
  • 4 stk. Santa Maria Original Wrap Tortilla
  • sprød salat
  • Santa Maria Taco Sauce

Sådan gør du: 

  1. Vend skinkestrimler i Smokey Honey-marinade, og lad det trække lidt. Lynsteg dem i olie på en pande i 3 minutter.
  2. Pil blade og tråde af majskolberne, og kog kolberne i letsaltet vand i 4 minutter. Skær majskernerne af kolben.
  3. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i både. Dryp med citronsaft.
  4. Lun tortillaerne, og rul dem sammen om salat, skinke, majskerner og avocado. Halvér rullerne. 
 
Tip! Med de praktiske og letanvendelige produkter fra Santa Maria er du sikret et godt resultat hver gang. Krydderiblandingerne indeholder kun ganske lidt salt og masser af nøje udvalgte krydderier – og det er jo i krydderierne, den gode smag sidder.