Ramen
KØD & FJERKRÆ

Ramen-suppe med kylling

Den lækre ramen-suppe er en utrolig populær spise, og faktisk er den ikke særlig svær at lave selv derhjemme.

En ramen-suppe er en japansk nudelsuppe, der består af bouillonsuppe med nudler og forskellige typer af tilbehør. I denne version består tilbehøret af kylling, forårsløg, grønne bønner, spinat og svampe, men du kan tilsætte lige præcis det tilbehør, du allerbedst kan lide.

Velbekomme!

Opskrift på ramen-suppe med kylling

Antal: 4 personer

Det skal du bruge for at lave ramen-suppe med kylling

  • 3 kyllingebrystfileter 
  • 4 forårsløg
  • 1½ l bouillon 
eller dashi
  • 200 g grønne bønner
  • 3 spsk. misopasta
  • 200 g ramennudler 
  • 100 g frisk spinat
  • 150 g shiitakesvampe 
  • hvid peber

SE OGSÅ: Alle vores opskrifter på suppe her!

Sådan laver du ramen-suppe med kylling

  1. Skær kyllingefileterne i små tern.
  2. Rens og hak forårsløg.
  3. Hæld bouillonen i en gryde sammen med kylling og forårsløg, og lad det koge i 
ca. 5 minutter, til kyllingekødet er gennem-
tilberedt.
  4. Skyl og nip bønnerne, og lad dem koge med i suppen sammen med misopasta.
  5. Kog nudlerne med i suppen efter anvisningen på pakken.
  6. Skyl spinaten.
  7. Rens svampene, fjern stokkene, og skær evt. store svampe i mindre stykker.
  8. Vend spinat og svampe i suppen lige før servering, og afslut med at kværne lidt hvid peber over retten.

Prøv også disse opskrifter på ramen:

Ramen

Ægte ramen på fond

Ramen

Ægte japansk ramen-suppe

Læs mere om: