MAD-TV

MAD-TV: Sådan laver du lammewok

Nem og hurtig varm mad, når du har lyst til varm frokost. Du kan bruge andre kødtyper efter ønske, f.eks. kylling eller kalkun.


Opskrift
80 g lamme inderfilet
150 g grønne asparges
50 g løg
1 fed hvidløg
5 g olie til stegning
citronsaft
salt & peber
frisk estragon eller løvstikke

- 75 g kogt pasta (gerne fuldkornsskruer)
- Skær lammekødet og aspargesene i mindre stykker.
- Skær løget i tynde både og hak hvidløget fint. Varm en wok (eller en bredbundet stegegryde) med olie og start med at stege løg og hvidløg blødt i et par minutter.
- Kom kødet ved og steg, til det ligeledes har taget farve. Tilsæt asparges og steg yderligere i ca 4 minutter.
- Smag retten til med citronsaft, salt og peber og bland friske estragonblade i retten.
- Vend den tilberedte pasta i retten og server straks.

Madpakketips
Wokretter kan i princippet godt spises kolde, så retten kan tages med og spises, som den er, eller eventuelt lige varmes først i en mikroovn.

Opskriften stammer fra 'Sund & slank året rundt - frokoster.'













Læs mere om: