Piña colada opskrift
Foto: AOP
MAD

Piña Colada - Sådan laver du den bedste Piña Colada

Der er noget 80’er-agtigt på den lidt smagløse måde over en Piña Colada. Men det er synd, for drinken med kokos og ananas kan laves med lækre, friske råvarer og er garanti for sommerfornemmelser.

Hvis du synes, sommervejret halter lidt herhjemme, er der én drink, der med garanti kan få skyerne til at gå fra solen og sommerfornemmelsen til at brede sig i din krop: en Piña Colada.

Drinken, som så dagens lys i 1952, har været lidt udskældt og beskyldt for at høre 80’erne til, men du bør unde dig selv at prøve en opdateret udgave med gode råvarer.

LÆS OGSÅ: Sommer rosé | 3 drinks med den klassiske rosé

OPSKRIFT PÅ PIÑA COLADA

Ingredienser:
50 ml hvid rom
50 ml god ananasjuice
6-7 gode stykker frisk ananas
1 tsk sukker
1 spsk kokoscreme (du kan købe en hel dåse eller pakke kokoscreme eller bruge den, der lægger sig i toppen af en dåse med kokosmælk)
Ananas og en dusk mynte til pynt

Fremgangsmåde:
Put alle ingredienser undtagen pynt i en blender og blend, indtil konsistensen er glat og flydende.
Hæld drinken i et glas – gerne iskoldt fra fryseren – og pynt med et stykke ananas og en myntekvist.

LÆS OGSÅ: SANGRIA | Sådan laver du den spanske sommerdrik