MAD

SALAT | Perlespelt med kylling, gedeost og æbler

Perlespelt er perfekt tilbehør til kylling – ikke mindst når det får syre og skarphed fra æbler og gedeost. Få opskriften på denne salat her.

SALAT | Perlespelt med kylling, gedeost og æbler

INGREDIENSER 

  • 4 skiver brystfileter
  • 8 skiver serranoskinke
  • 1 spsk. solsikkeolie

LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat med stegt andebryst, granatæble og parmesan
 

Perlespelt med æble og gedeost
  • 2 dl perlespelt
  • ca. 6 dl vand
  • 1 spsk. salt
  • 2 røde æbler
  • 3 stilke bladselleri
  • ½ bundt forårsløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 110 g frisk gedeost (i rulle)

Citrondressing

  • ½ dl olivenolie
  • saft og skal af ½ usprøjtet
  • citron
  • salt og friskkværnet peber

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

FREMGANGSMÅDE:

Del kyllingefileterne på langs; svøb stykkerne i skinke. Varm en pande op med olie, og steg stykkerne sprøde og gyldne på alle sider.

Kog perlespelten i saltet vand i 20 minutter. Hæld overskydende vand fra, og afkøl i sigte.

Skær æblerne i tynde både og bladselleri og forårsløg i skiver. Pluk og skyl persillen.

Rør ingredienserne til citrondressingen sammen.

Vend grøntsagerne i sammen med perlespelt; smuldr gedeost over. Servér til de stegte stykker kylling.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Tærte med figen, appelsin og mascarpone