Annonce
Julehygge hos Triumph
EVENTS

Kom til julehygge med bobler, lækkerier og lingeri

Triumph spreder julestemning op til juleaften med bobler, konkurrencer og goodiebags til de 50 første købende kunder i deres butik på Strøget i København.

December kan hurtigt blive en hektisk måned på Strøget, så i år vil gerne Triumph gerne invitere inden for til julehygge i butikken på Strøget for at sprede julestemningen.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste oplevelsesgaver, du kan give

Hver fredag op til juleaften kan du derfor kigge forbi Triumph i butikkens normale åbningstid (kl. 10-19) og blive forkælet med bobler og julelækkerier. Fra klokken 15, hver fredag, vil de 50 første købende kunder også modtage en lækker goodiebag. Der vil også være en konkurrence hver uge om et sæt undertøj, så du kan forkæle dig selv inderst inde. Desuden bliver der hver fredag mellem klokken 15 og 18 holdt en helt særlig julelodtrækning, hvor du kan være så heldig at være blandt de mange vindere af lækre præmier og juletilbud.

Det får du

  • Bobler og julelækkerier
  • Konkurrence om et sæt undertøj af modellen ’Amourette’. Der udfyldes og afleveres en konkurrenceformular i butikken. Vinderen bliver trukket hver fredag ved slutningen på dagen
  • Særlige juletilbud
  • Goodiebags til de 50 første købende kunder hver fredag efter kl. 15.00

Hvor og hvornår

Triumphs butik på Strøget, Østergade 47, 1100 København K.
D. 7., 14. og 21. december mellem kl. 10-19.

Alle arrangementerne er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Læs mere om Triumph HER.

LÆS OGSÅ: De 15 bedste julefilm nogensinde

 

Læs mere om: