
Julen kan udformes på mange måder - både hvad angår pynt, mad og de søde sager. I Mad & Boligs julenummer kan du få inspiration til det hele og pynte op og lave mad, så det passer præcis til dig og din bolig.
Blomsterdesignerens adventskranse
Gør blomsterdesigneren kunsten efter, når du laver din adventskrans - det er slet ikke så svært. Lav for eksempel en krans af kanelstænger eller minipotter med sølvblade.
På besøg i tre juleboliger
Skal julepynten emme af nordic noir, fransk vintage eller grafisk kant? Få inspiration, når vi besøger tre boliger, som er pyntet til jul på meget forskellige måder.
Grønt i boligen
Botanik og transparens er kodeordene i en af tidens største trends. Få inspiration til det grønne i indretningen.
De bedste julekager
Julens søde sager må gerne overraske lidt i smagen. Lav dem med dadler og kanel, ingefær og karamel og chokolade og salt.
Julefrokost Rockabilly style
Lav en anderledes menu til årets julefrokost, og overrask gæsterne med rockabilly-tema: Frikadeller med hjemmelavede fritter og grønkålschips, karrysild i rugklapper, hotdogs med rejer og mini-flæskestegssandwich.
Sammen med dette nummer af Mad & Bolig får du også Mad & Bolig Gourmet og rejsemagasinet WHERE2GO!
Få en smagsprøve på magasinet i galleriet herunder: