MODEMAGASINET IN

Nyt IN | Smugkig i det nye juli-nummer

Glæd dig til varme dage og kølige aftener! Den danske sommer er lunefuld – varm den ene dag. Kølig den næste. Det nye nummer af IN klæder dig på til det hele. Hvad pakker designerne i deres feriekuffert? Kig med og hør designerne dele deres ferieminde. Sol, sand og badevand kan være en hård omgang for håret. Få de bedste tips til, hvordan du får blødt og medgørligt sommerhår – og til hvordan du sætter håret til sommerens fester. Mød også Anne-Linnet – musikeren og sangskriveren – som slet ikke føler sig gammel i en alder af 63 år og stadigvæk er på vej. Smugkig i det nye IN.

Bliv 10% lykkeligere denne sommer! 

Da jeg var barn, tænkte jeg altid ‘i år bliver min bedste sommer nogensinde’. Snart lærte jeg, at somrene ikke overgår hinanden i en opadgående kurve. Desværre. Men i år har jeg tænkt mig at gøre forsøget igen: Det bliver min bedste sommer nogensinde! 

Hvorfor? For i år har jeg tænkt mig at gøre en aktiv indsats, som rækker ud over at køre dankortet og rejse et gudeskønt sted hen med familien. Jeg elsker at rejse og udforske nye lande. Men i år er det en indre rejse, som jeg har mest fokus på: 100% nærvær, som gør én 10% lykkeligere, ifølge amerikanske forskere. De seneste 10 år har det moderne menneske haft fokus på at få kroppen i topform. De næste 10 år vil fokus være på den kropsdel, som endnu er mindre udforsket end månen: hjernen. Hjernen er plastisk og kan klare meget. Endnu ved forskerne dog ikke, hvilken effekt det har, at vi både ser tv, er på mobilen, lytter til musik – og på samme tid taler med en person over for os.

LÆS OGSÅ: 9 smukke tasker til sommer og sol

Otte millioner mails. To millioner sms’er. 309.375 Facebook-likes, 96.756 snaps, 53.836 tweets, 10.185 instagram-posts. Det er, hvad der sker i verden på de 10 sekunder, som det tager at læse disse sætninger. Som du har læst i IN før, leverer læge og forfatter Imran Rashid pointen i sin nye bog ‘Sluk’.

En af verdens mest eksklusive hotelkæder, Oetker Collection, har taget konsekvensen af den digitale motorvej, som vi lever i. På det nyrenoverede Lanesborough Hotel i London, som åbner i juli, er der en kontakt, som slukker for netforbindelsen. Allerede nu har halvdelen af de kommende gæster ønsket et værelse med den type stikkontakt. Nu overvejer Oetker Collection at indføre ordningen på sine andre hoteller Le Bristol i Paris og Hotel du Cap-Eden-Roc i Cap d’Antibes.

I virkeligheden har de fleste af os samme kontakt – vi kan bare slukke netforbindelsen, trække stikket. Det har jeg tænkt mig at gøre i sommerhuset denne sommer – indtil teenagesønnen opdager det og truer med at flytte hjemmefra, hvis der ikke kommer digital ilt til ham. Jeg vil stræbe efter at gøre én ting ad gangen. Det lyder nemt, men det er svært. Jeg vil være sammen med hjertegode folk og lytte fuldt og helt til, hvad de siger til mig, fordi det er unikt, hver gang et menneske fortæller os noget, som de aldrig har delt med nogen før. Og jeg vil nyde at læse denne udgave af IN i ro og mag uden at blive distraheret af trangen til at tjekke, hvad der liiige sker ude i verden.

God sommer! 

Anne Axholm, Chefdredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye juli-nummer 2017

 

LÆS OGSÅ: Helena Christensen – 3 produkter jeg ikke kan leve uden