VIND

Vind alt på billedet (afsluttet)

Deltag i konkurrencen om disse produkter fra den smukke Thermodan-serie fra Lyngby Porcelæn.

I 1957 producerede Lyngby Porcelæn verdens første porcelæns-termostel. Designeren bag, Axel Brüel, arbejdede på Lyngby Porcelæn som fasttilknyttet kunstnerisk rådgiver og fik stor indflydelse på den rene og funktionalistiske designretning Lyngby Porcelæn tog i 1950'erne og 60'erne. 

Thermodan-produkterne har dobbelte vægge ligesom en termoflaske. Dette sikrede, at kaffen holdt den varme temperatur længere, og at ingen brændte fingrene. Axel Brüels design var nemlig uden nogen form for hanke eller håndtag, fordi de så tit blev stødt af.

Axel Brüel og teknikerne på Lyngby Porcelæn eksperimenterede med termoteknikken i et helt år, før de nåede et resultat, de var tilfredse med. For at give den høje, slanke kaffekande et bedre greb, besluttede de at tilføje et diskret sæt af riller i porcelænet.

Vind alt på billedet

Nu kan du deltage i konkurrencen om at vinde alt fra overstående billede af Thermodan-produkterne. Du skal blot svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Den 12. marts trækker vi en vinder, som får besked umiddelbart efter via mail. Den samlede værdi er 2.850 kr.

 

Læs mere om: