SHOPPING

10 fashionable gummistøvler

Mange forbinder gummistøvler med at være barn og pjaske rundt i vandpytter uden at få våde fødder. Men har du nogensinde tænkt over at gummistøvlen både kan være praktisk og fashionabel på samme tid? Se med i ”gummiguiden” om fashionable gummistøvler.

Smart i gummistøvler

Gummirøjserne har fået et kærtegn fra forskellige brands de senere år, og det har gjort, at de er kommet ind i modebilledet som støvler, der sagtens kan indgå i et smart outfit. Der findes både gummistøvler i korte og lange modeller og i alle regnbuens farver, men det er også muligt at få en gummistøvle med hæl eller flere detaljer. Uanset hvilke gummistøvler du vælger, er det vigtigt. at gummistøvlen afspejler din personlige stil, så du føler dig komfortabel og samtidig stilfuld. Gummistøvlen i sin originale form er ikke særlig sexet, men flere brands har lavet en blanding mellem en gummistøvle og en Chelsea-støvlen – altså den pæne klassiske støvle lavet i gummimateriale. Det gør gummistøvlerne mere hverdagsvenlige, så du (næsten) ikke behøver at have skiftesko med på regnvejrsdage.

LÆS OGSÅ: 15 stilfulde regnjakker

Se 10 gummistøvler til regnvejr og festival her

Blå gummistøvler med kort skaft

Blandingen mellem Chelsea-støvlen og gummistøvlen er kommet frem i mange afskygninger. En af dem er denne fra Lauren Ralph Lauren i den fineste farvekombination.

Lauren, Ralph Lauren, 799 kr. Kan købes online HER

Gummistøvler med skrift

Gummistøvlen fra Moncler er super chic og smart, men samtidig utrolig praktisk. Den ligner næsten ikke en gummistøvle, men kan uden tvivl holde dine fødder tørre og chikke på en pløret festival.

Moncler, 2.200 kr. Kan købes online HER

Gummistøvler i tern

Chefdesigner Ricardo Tisci er vendt tilbage til Burberrys rødder. De genkendelige tern er derfor tilbage – også på brandets gummistøvler.  

Burberry, 2.390 kr. Kan købes online HER

Gummistøvler med nitter

Bare fordi vejret er gråt, behøver dine gummistøvler ikke at være det. Den fine baby-lyserøde farve på gummistøvlen fra Valentino vil være med til at sætte kulør på en regnvejrsdag.

Valentino, 2.612 kr. Kan købes online HER

Gummistøvler i lak-finish

Gummistøvlen i lak fra Billi Bi er endnu en krydsning mellem en Chelsea-støvle og en gummistøvle. Den har dekorative stikdetaljer på snuden, der gør den mindre klodset, hvilket gummistøvler kan have en tendens til at være.

Billi Bi, 599 kr. Kan købes online HER

De klassiske gummistøvler

Ingen gummistøvleguide uden en Hunter-gummistøvle. Den ultra-populære gummistøvle er en selvfølge på listen. De kan efterhånden fås i et væld af farver, højder og finish, så det er bare om at vælge sin fortrukne.

Hunter, 1.199 kr. Kan købes online HER

Sporty gummistøvle

Den rå gummistøvle fra Rag & Bone kan bruges til hverdag. Spændet gør støvlen mere hverdagsvenlig, og den kan styles med et par lækre læderbukser.

Rag & Bone, 1.380 kr. Kan købes online HER

Gummistøvle i flet

Bottega Venetas genkendelige flet fås også i en gummistøvle version. Selv om de kortskaftede gummistøvler er blevet populære, er de langskaftede stadig mest praktiske i pløret vejr, og der er disse perfekte.

Bottega Veneta, 2.165 kr. Kan købes online HER

Enkel gummistøvle

Endnu en krydsning mellem en Chelsea-støvle og en gummistøvle – her i en mere enkel model. Den er nok ikke velegnet til det store regnskyl, men perfekt til en lidt grå og fugtig dag.

Pavement, 499 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan ser du fashionabel ud i regntøj