13-smukke-brudekjoler-på-budget
Foto: AOP
SHOPPING

13 smukke brudekjoler på budget

Din brudekjole behøver ikke at koste en formue for at ligne en million. INs moderedaktion er gået på jagt og her fundet 13 brudekjoler på budget til de vordende brude.

Brudekjoler på budget

Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte brudekjole. Hvilken nuance af hvid skal den være? Knækket, æggeskal, creme eller kold? Kun én ting er sikkert: Den skal være helt perfekt til den brud, der skal bære den. Det betyder ofte, at brudekjole-shopping ikke bliver nogen billig affære, men det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde den perfekte brudekjole på budget.

LÆS OGSÅ: Torsdags-20’er | Årets smukkeste kjoler

Asos lancerede for nylig deres allerførste samling af budgetvenlige brudekjoler. I kollektionen findes der alt fra den simple stropkjole til avancerede blondekjoler med langt slæb. Selv om brudekjolen for mange er det vigtigste køb til den store dag, kan det være en lettelse at vide, at man ikke skal af med en formue.

Det er ikke kun Asos, der giver dig mulighed for at finde et billigere alternativ. Derfor har IN samlet en række brudekjoler på budget, som du kan lade dig inspirere af.

Se med i galleriet og se de 13 fine og budgetvenlige brudekjoler:

13 brudekjoler på budget | SHOPPING

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 13 kjoler til hverdag og fest til foråret

IN nyhedsbrev

Læs mere om: