SHOPPING

13 smukke sko til bruden

Har du fundet kjolen, men mangler skoene til at fuldende dit bryllupsoutfit? Så kig her! Der er både sten, blonder og helt neutrale brudesko til hver en smag.

Bryllupssæsonen er lige om hjørnet, hvilket betyder at outfittet til den store dag snart skal være i skabet. Måske har du allerede fundet kjolen, men mangler stadig accessoires og sko til den store dag.

Gør dig selv og din store dag en tjeneste..

… og vælg de rigtige sko! Valget af dine sko er vigtig og afgørende for din bryllupsdag. Dine sko skal sidde perfekt, så du kan nyde din dag og ikke tænke på smerter, vabler eller anden irritation, en sko kan give dig. Sørg derfor for at prøve en masse, så du finder den bedste sko til din fod.

Tip! Hvis du ønsker at have høje hæle på til dit bryllup, men ikke går med det i hverdagen, er det en god idé at ‘øve’ dine fødder i det derhjemme.

Vælg de rigtige brudesko til dit bryllup

Inden du vælger skoene, bør du overveje dagens lokation. Er dit bryllup et havebryllup, skal du måske undgå en 10 cm høj stilet med tynde hæle, som højst sandsynligt vil synke direkte ned i græsset. Gå i stedet efter en chunky hæl eller flade sko.

Er dit bryllup mere formelt, kan du hoppe i alle typer sko - høje, lave, chunky eller flade. Alt er muligt! Så prøv en masse og find dit bedste match.    

Vidste du at ...ifølge en gammel bryllupstradition, skal bruden købe sine brudesko med kobbermønter, da det bringer held? En gammel tradition siger også, at gommen ikke må købe sin bruds sko.

Brudesko guide

I guiden finder du sæsonens smukkeste brudesko, så tag et kig! Måske du bliver den heldige ejer af et par smukke brudesko.

Budgetvenlige brudesko

Gik du over budgettet med brudekjolen? Så frygt ej. Man kan sagtens finde et par brudesko, der ikke koster en bondegård – selvom det altid er en god idé at investere i et par gode kvalitetssko. Et budgetvenligt valg kunne være disse fra Mango i det smukkeste croco-finish. 

Mango, 299 kr. Kan købes HER

Stenbesatte brudesko

Du kan aldrig shine for meget på din bryllupsdag! Det er dig (og din gom), der er midtpunktet. Af den grund behøver dine sko ikke være kedelige. Du kan fx skinne i disse stenbesatte Gianvitto Rossi stiletter.


Gianvitto Rossi, 13.360 kr. Kan købes HER

Blonde brudesko

Mange vælger at have blonder i deres brudekjole, og du kan med disse Jimmy Choo pumps matche din (måske) blonde kjole.

Jimmy Choo, 4.850 kr. Kan købes HER

Sandal brudesko

Hvis du skal giftes i de varme himmelstrøg, kan du tage et par sandaler på. Når det er varmt, bliver lukkede sko hurtigt ulækre. En sandal er derfor det perfekte valg, så dine fødder kan få luft.


The Row, 5.190 kr. Kan købes HER

Perle- og stenbesatte brudesko 

Det er langt fra alle, der kan holde ud at have høje sko på en hel dag. Hvis du ikke bryder dig om tårnhøje stiletter, kan du finde nogle fine lave pumps. Fx disse fra Rene Caovilla prydet med de fineste sten og perler.

Rene Caovilla, 7.050 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 9 ikoniske brudekjoler

Sølv brudesko

Mange vælger at benytte sølvsko til deres bryllupskjole, så det bryder det hvide look. Vælg din favorit, som fx disse rå stiletter fra Saint Laurent i den flotteste sølvnuance. 

 

Saint Laurent, 4.956 kr. Kan købes HER

Rosa brudesko

Farven Rosa passer utroligt godt til en hvid eller cremefarvet brudekjole, som er den nuance de fleste vælger. Manolo Blahnik er for mange lig med glamour og luksus, så hvorfor ikke bære sådan et par på din store dag?


Manolo Blahnik, 8345 kr. Kan købes HER

Slingback brudesko

Slingbacks trender, men det er ikke desto mindre en ret tidløs sko. Slingback-skoen er en perfekt mellemting mellem en pump og en sandal – lidt mere formel end en sandal, men mere casual end pumps.

  

Bottega Veneta, 4.215 kr. Kan købes HER

Ballerina brudesko

Høje sko behøver ikke være en selvfølge til dit bryllup. Det er dig, der i sidste ende skal føle dig helt tilpas. Hvis et par høje sko ikke gør det, kan du sagtens hoppe i et par flade som disse enkle ballerinasko fra Christian Louboutin. 

Christian Louboutin, 3.695 kr. Kan købes HER

Brudesko med nitter

Gå efter det mere rå look med nitte sko fra Valentino Garavani. En brudesko behøver ikke at være romantiske. De kan sagtens være rå og elegant. 

Valentino Garavani, 4.925 kr. Kan købes HER 

Pumps brudesko

Den hvide sko ser enkel ud ved første øjekast, men de har flere cool detaljer som sølvhælen og den blanke overflade. Giv dit look lidt ekstra coolness og kant!

 

Sergio Rossi, 4.740 kr. Kan købes HER

Sølv sandal brudesko

Sølvsandalen er en klassiker, og disse fra Prada er en perfekt brudesko. Sandalen er meget enkel i sin form, men har de fineste detaljer. 

Prada, 5.961 kr. Kan købes HER

Cremefarvede brudesko

En klassisk pump er en sikker vinder. ‘Larmer’ din brudekjole meget, kan du tone det ned med et par enkle, men stadig lækre, hvide pumps.

 

HUGO, 1.599 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: Find inspiration til din brudekjole