Sko til foråret - sko til hverdag og fest
SHOPPING

14 skønne sko til foråret

Foråret kalder, og du kan snart slippe fødderne ud af de tunge støvler. Se her, hvilke tendenser der kommer til at hitte blandt forårets sko.

Skal skogarderoben have et nyk opad til foråret? De lysere tider kalder på lysere sko til både hverdag og fest.

Forårets sko til hverdag og til fest

Multifunktionelle items hitter, og din garderobe bliver kun stærkere, hvis du investerer i få styles, der kan bruges på forskellige måde. Mange af forårets flotteste sko kan bruges til både hverdag og fest.

LÆS OGSÅ: Er træskoen vendt tilbage?

Skotendenser i foråret 2019

Stiletter er naturligvis umulige at skubbe helt ud af modebilledet, men den lave hælhøjde vinder terræn. Kitten heels er tilbage, og hælhøjden er perfekt til dig, der har lange dage på farten.

LÆS OGSÅ: Forårets fedeste sneakers

På printsiden har slangeprintet bidt sig fast i forårets mode – og det gælder også på skoene. Slangeprintet er en vovet kontrast til et klassisk outfit.

Se de skønneste sko til foråret

Hvide støvler til foråret

Den hvide, lukkede støvle vil fungere godt til forårets aftenfester, hvor man kan risikere at det bliver lidt køligere. Den hvide støvle kan både styles med blå jeans eller en lækker nederdel.

Hvide støvler til foråret

Tory Burch, 2.950 kr. Kan købes online HER

Grøn sko til foråret

At holde sig til farver kan skabe god stemning til forårets fester. Du vil med garanti få komplimenter for ’at springe ud’ i den grønne pump her, som står perfekt til den sorte kjole.

Grønne sko til foråret

Tibi, 3.360 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til foråret

Kitten heels til foråret

Hvis du er nybegynder hvad angår høje hæle, er denne sko fra Ganni en perfekt start. De er nemme at gå i, og de ville tilføje lidt farve til outfittet. I og med at den grønne farve ikke skinner helt igennem, kan du uden tvivl parre dem med en farvet overdel også.

Kitten heels til foråret

Ganni, 1.870 kr. Kan købes online HER

Stiletter til foråret

Til de finere forårsfester er her et bud på en smuk og elegant sko. Den skinnende farve og sølvdetaljerne vil uden tvivl vække opmærksomhed, og du vil stråle hele dagen. De kan styles til den fine lange kjole – om den er sort, hvid eller farvet.

Stiletter til foråret

Malone Souliers, 3.995 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer til foråret

Hvis du ikke er helt vild med at skulle gå i høje hæle, er her et bud på en smuk ballerinasko fra Jimmy Choo. Med disse fine detaljer, er det helt okay at gå uden om de lyse og farvede sko, og vil på ingen måde anses for at være for kedelig til foråret.

Ballerinaer med spidse snuder

Jimmy Choo, 5.190 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer med slangeskind

Slangeskind hitter igennem foråret, og derfor er der også her et eksempel på en flad sko, som har en flot åben detalje i siden. Ud over det er de rigtig nemme at style, da de passer til det hele.

Ballerinaer med slangeskind

Aldo, 549 kr. Kan købes online HER

Festsko til foråret

Disse fine forårssko kan både styles til finere og afslappede arrangementer. Style dem med en fin kjole eller nederdel eller med et par jeans og en skjorte.

Stiletter med slangeskind

Gianvito Rossi, 6.645 kr. Kan købes online HER

Klassiske stiletter

Et par smukke og klassiske stiletter kan bruges året rundt til alle anledninger. Og der findes næppe en anledning, hvor du ikke kan springe i de her fra Prada.

Nude stilet fra Prada

Prada, 4.630 kr. Kan købes online HER

Farverige sko

Hvis du savner en farverig detalje til dit outfit, så er de her sko det helt sikre valg. De vil være med til at give lidt kant til dit look.

Blå sko fra Samsøe Samsøe

Høje sandaler med mønster

Gå i et med forårets farver og stemning med disse flotte, høje sandaler fra Tabitha Simmons.

Høje sko med mønster

Tabitha Simmons, 4.445 kr. Kan købes online HER

Røde sko

Røde sko går både til sommer, efterår, vinter og selvfølgelig også forår. Røde sko vil derfor altid være et af de sikre valg i skogarderoben.

Røde sko fra Billi Bi

Billi Bi, 1.099 kr. Kan købes online HER

Kilehæle til foråret

Hvis du gerne vil give den lidt ekstra gas med fodtøjet til din forårsfest, bør du tage et kig på Christian Louboutins bud på en ekstravagant kilehæl.

Kilehæle fra Christian Louboutin

Christian Louboutin, 4.295 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer til foråret

De her ballerinaer kan skabe en sød kontrast til for eksempel et par læderbukser. 

Røde ballerinaer fra Custommade

Custommade, 1.300 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 16 solbriller til hele året

Læs mere om: