Korte jakker til sommer
SHOPPING

15 korte jakker til sommer

Selvom det er sommer, solen titter frem og temperaturen er på vej opad, kan man stadig få brug for en jakke. IN giver dig et bud på 15 korte jakker, du kan bruge om sommeren.

Ud med de tykke og ind med de tynde

De tykke vinterjakker er for længst pakket væk og lagt ind bagerst i skabet, til fordel for de tynde og korte jakker. Det skal være en jakke af god kvalitet, som både kan bruges til en kølig sommerdag- og aften. Men det kan være svært at finde den helt rigtige jakke, som passer til alle outfits både på job, i byen og til sommerhuset.

Nogle gange må man investere i mere end én – men det er ikke altid nødvendigt.

Et godt tip er, at gå efter klassikere, som du ved, kan bruges til alt dit tøj, og som du ikke bliver træt af.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Korte jakker hitter 

De korte jakker er altid et hit, og der findes et hav af dem i alle former og farver, som kan bruges til forskellige lejligheder. Jakken kan også være prikken over i’et, som kan være med til at booste et outfit op.
Går du efter et råt look, er læderjakken altid en sikker vinder. Men du kan også prøve noget nyt, og style dit outfit med en af sæsonens populære bomber jakker. Ønsker du et mere feminint look, kan du gå efter en jakke som har markerede skuldre, er syet ind i taljen eller er dekoreret med fine detaljer.

LÆS OGSÅ: 8 klassiske kjoler du bør eje 

Se med i galleriet og få inspiration til, hvilken kort jakke du skal bruge denne sommer: 

15 korte jakker

LÆS OGSÅ: 9 smukke tasker til sommer og sol 

Læs mere om: