Kjoler til nytår
Foto: AOP
SHOPPING

19 kjoler til nytår

Årets sidste fest nærmer sig, og det er en aften, hvor dit outfit gerne må stråle lidt ekstra. Se IN’s bud på de smukkeste kjoler til nytår lige her.

Nytårsaften signalerer slutningen på ét år og starten på et nyt. Det er en aften, hvor alle er samlet til at fejre året, der gik og det nye år, der skal tages hul på. Det er en aften fyldt med mad, musik og drinks og til sådan en festlig lejlighed er det tilladt at skeje helt ud.

Når man har set frem til noget længe, har det dog desværre med at kunne skuffe. Og vi kender alle sammen det med at stå nytårsdag uden at have styr på det helt perfekte outfit. Fundamentet for en god aften er selvfølgelig skabt når man er i de rigtige omgivelser sammen med de helt rigtige venner. MEN her på redaktionen må vi dog krybe til korset og erkende, at outfittet også spiller en rolle. Hvis man ser godt ud og har en fantastisk kjole på, som man føler sig tilpas i, så er det virkelig prikken over i’et i forhold til at få en gennemført god aften.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Nytårsaften giver mulighed for de modige, der tør begive sig ud i vovede farver, glimmer, pailletter, høje sko og statementsmykker, fordi alt er tilladt. Så hvis du går med en lille drøm om at troppe op i en kjole, der ligner en diskokugle er tiden inde til at begynde at eksperimentere! Hvis du alligevel er mere til de klassiske kjoler, er det også altid en sikker vinder at hoppe i en sort kjole, der sidder helt perfekt for så at pifte den op med stiletter og smykker.

LÆS OGSÅ: 25 accessories til fest

Der er altså mulighed for at begive sig ud i alle former for kjoler nytårsaften, og det er bare om at komme i gang med at jagte den helt rigtige!

Se med i galleriet hvor redaktionen på IN har samlet dette års lækreste kjoler.

19 smukke kjoler til nytår

Læs mere om: