25 efterårsfrakker, du vil elske
SHOPPING

25 efterårsfrakker, du vil elske

Sommeren lakker mod enden, og det er igen tid til at finde de varmere klæder frem. IN har udvalgt 25 af sæsonens fineste efterårsfrakker, der kan få dig lunt gennem efteråret.

Det kan være svært at finde den perfekte efterårsjakke, der hverken er for varm eller for kold, og som kan anvendes til alt det, efteråret bringer. Uanset om du er til tern, læder eller den klassiske trenchcoat, byder sæsonen på et hav af lækre jakker, der både fungerer på vej til arbejde og i byen.

Lange efterårsfrakker

De lange frakker er sikre hits i efteråret og vinteren, da de er gode til at holde os varme. I denne sæson er masser af dem og de kommer i mange farver, mønstre og snit, der giver dig mulighed for at finde lige netop den, der passer dig bedst. Tør du skille dig ud, kan du vælge en trenchcoat med dyreprint eller med et bælte, der giver et mere råt look.

LÆS OGSÅ: Bliv opdateret på efterårets trends og tendenser

Trendy tern

Tern er igen en af sæsonens største trends, og derfor er en ternet jakke helt klart et musthave – og du kan roligt vælge en, der skiller sig ud. Tern er at finde overalt i denne sæson, så selv om du har en ternet jakke, skal du ikke holde dig tilbage med at style den med andre ternede items. Gå all-in med et jakkesæt i tern og en overfrakke i tern. 

Sporty

Ud over de lange jakker, har denne sæson også gode bud på korte jakker, der er praktiske på cykelturen. Du kan trygt investere i en tyndere dunjakke eller en windbreaker, der giver et mere sporty udtryk og holder dig varm i blæsten.

Hvad end du går efter, når du skal vælge din jakke, så er der masser af muligheder for at komme gennem efterårets kølige dage uden at fryse.

LÆS OGSÅ: Lækker strik til sensommeren

Se 25 efterårsfrakker i galleriet

25 efterårsfrakker

Læs mere om: