25 kjoler til julefrokost
Foto: PR
SHOPPING

25 kjoler til julefrokost

December står for døren, og dermed er det tid til at klæde sig på til årets julefrokoster. Redaktionen på IN har i den anledning samlet de 25 fineste kjoler til julefrokost til dig.

Årets julefrokoster er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at stiletterne, kjolerne og smykkerne skal findes frem. Har du kigger på kjoler til julefrokost endnu? Det essentielle for ens julefrokost-outfit er nemlig altid kjolen, da den ér selve outfittet. Det er derfor vigtigt, at det er en, der fremhæver ens bedste sider og personlige stil, men som man på samme tid har det godt i og kan holde ud at have på i løbet af en hel aften.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Når det er december, er det tilladt at skeje lidt ekstra ud, og du har derfor muligheden for at hoppe i pailletter, blonder, farver og glimmer. Så hvis du har en forkærlighed for kjoler, der skiller sig ud, er det altså nu du har muligheden for at dyrke den. Hvis du er mere til det klassiske look, er der dog også råd for det, da man aldrig går galt i byen med en klassisk sort kjole, der sidder godt, og som man kan pifte op med lækre sko samt accessories.

LÆS OGSÅ: 15 stiletter til fest

Og vi kender det alle sammen… Den perfekte kjole synes altid at være lige for næsen af en, når man mindst har brug for det, og når det så virkelig brænder på, er det helt umuligt at finde en pæn kjole, der samtidig sidder godt. Se derfor med i galleriet hvor IN hjælper dig på vej med en guide til julens lækreste kjoler til alle de julefrokoster, der venter i de kommende uger.

25 kjoler til din julefrokost

Læs mere om: