Stil der skiller sig ud
Foto: AOP
SHOPPING

7 ting, der får folk til at vende sig om på gaden efter dig

Hvem vil ikke være den, der på grund af sin vilde stil skiller sig ud på gaden? Det vil vi her på redaktionen i hvert fald gerne, og vi guider dig derfor til 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig!

Den danske hverdags-streetstyle består i vinterperioderne især af store jakker og vinterstøvler for at kunne holde på varmen. Danskerne har en tendens til at være meget dragede af det minimalistiske samt de klassiske farver, hvilket skaber et virkelig lækkert og skandinavisk look.

Minimalistiske træk og klassiske toner, er dog oftest ikke noget, der som sådan klistrer blikke til en i hverdagsbilledet. Der skal lidt mere til, hvis man gerne vil skille sig ud på gaden. Når man er på farten i hverdagen går det som regel hurtigt, og derfor er der brug for nogle frembrusende og iøjenfaldende items for at skabe opmærksomhed i forbindelse med ens look. 

Køb 6 nr. af IN og få en DAY taske med - kun 348 kr. SPAR 63%

Styles du behøver i din garderobe for at skille dig ud i hverdagsbilledet: 

1. Jakken

En jakke kan virkelig skabe et helt specielt outfit. Selvom du har sorte jeans og en sort t-shirt på, vil du opleve særdeles meget opmærksomhed på gaden, hvis du er iført den helt rigtige jakke! 

1. Jakken
Foto: PR

Red Valentino, embroidered cotton jacket, 6.467 kr. Kan købes online HER

2. Skoene

Udover jakken er skoene også essentielle. Hvad end du har på, så kan et par høje støvler være med til at skabe et sofistikeret og opsigtsvækkende look. 

 

2. Skoene
Foto: PR

Verinoca Beard, Hall suede boots, før 5.210 kr. nu 3.647 kr. Kan købes online HER 

3. Tasken

En kvinde kan sjældent have for mange tasker. Og dette er af en god grund! For en taske kan skabe et helt specielt udtryk til ethvert outfit. Sørg for at smide din vildeste og mest farverige taske over skulderen inden du går ud ad døren.

 

3. Tasken
Foto: PR

Chloé. Faye leather and suede shoulder bag, før 16.003 kr. nu 9.602 kr. Kan købes online HER

4. Statementøreringene

Når man er på farten, vil et par små øreringe som regel ikke være særlig opsigtsvækkende. Brug derfor dine statement øreringe flittigt, og tilsæt på den måde dit look et ekstra twist!  

 

4. Statementøreringene
Foto: PR

Mango, Stone pendant earrings, 99 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 15 accessories, der redder dit outfit

5. Solbrillerne

…. Vi kender det alle sammen! Hvis ikke man har den bedste dag, eller blot ikke nåede at tage makeup på, kan solbriller redde enhver krise. De er cool og chic på samme tid, og man kan ikke komme udenom at de spiller en væsentlig rolle for ens outfit. 

 

5. Solbrillen
Foto: PR

Céline, Kate rectangular sunglasses, 2.233 kr. Kan købes online HER

6. Hatten

I kolde måneder som disse er en hat virkelig brugbar. Ikke blot ser det lækkert ud - det holder også på varmen! 

 

6. Hatten
Foto: PR

Rag & Bone, Floppy Brim wool fedora, 1.414 kr. Kan købes online HER

7. Udstrålingen

Selvom det kan lyde som en kliché, så er alfa omega ens udstråling når det kommer til at skille sig ud! Lige meget hvor sej en jakke du ifører dig, eller hvor farverig en taske du smider over skulderen, så er det altså ens udstråling der sætter prikken over i’et.  

 

7. Udstrålingen
Foto: AOP

LÆS OGSÅ: Red din tøjkrise med statement øreringe 

Læs mere om: