SHOPPING

7 ting, der får folk til at vende sig om på gaden efter dig

Hvem vil ikke være den, der på grund af sin stil skiller sig ud på gaden? Det vil vi her på redaktionen i hvert fald gerne, og vi guider dig derfor til 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig!

I efteråret og vinteren kan mange have en tendens til at pakke sig ind og trække i de klassiske og sorte klæder. Men det er ikke ligefrem dét, der fanger øjets blik mest. Så hvis vi vil skille os ud fra de grålige og brune efterårsfarver, må vi finde hjælp i de mere farverige og mønstrerede items.

Sæsonen byder på mange former, materialer og prints, der giver rig mulighed for at sammensætte nogle unikke outfits.

LÆS OGSÅ: 4 trends, du skal kende dette efterår

Hvis du gerne vil have mere opmærksomhed på gaden, så kig med her, hvor vi har samlet 7 ting, der får dig bemærket i gadebilledet.

Styles, der står frem i gadebilledet

1. Jakken

En jakke kan virkelig skabe et helt specielt outfit. Selvom du har sorte jeans og en sort t-shirt på, vil du opleve særdeles meget opmærksomhed på gaden, hvis du er iført den helt rigtige jakke!

Vælg en farverig jakke. Rød er en attraktiv farve, der klæder de fleste. Den kan også mixes med en anden farve med knald på, som eksempelvis pink, så du virkelig skaber blikfang. Du kan finde 25 flotte jakker til efteråret lige her.

Jakke fra Heartmade, 9.999 kr. Kan købes online HER

Jakke fra Heartmade, 9.999 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

2. Skoene

Udover jakken er skoene også essentielle. Sko er bemærkelsesværdige, hvis de har en form, længde eller farve, der virkelig skiller sig ud.

Metal er et stort hit dette efterår og det må man sige, er en farve der virkelig fanger øjet. Der er mange flere sneakers at se lige her og så kan du måske også finde dine yndlingsefterårsstøvler blandt disse 25 par.

 

Sneakers fra Isabel Marant, 3.506 kr. Kan købes online HER

Sneakers fra Isabel Marant, 3.506 kr. Kan købes online HER

3. Tasken

En kvinde kan sjældent have for mange tasker. Og dette er af en god grund! For en taske kan skabe et helt specielt udtryk til ethvert outfit.

Sørg for at smide din vildeste og mest farverige taske over skulderen inden du går ud ad døren. Lige nu er logoerne overalt hos de store internationale modehuse. Særligt Fendis seneste kollektion er helt logomania – det er noget, der fanger øjet! Hvis du er til de praktiske crossbody-tasker, så har vi fundet sæsonens 11 flotteste her.

Taske fra Fendi, 10.375 kr. Kan købes online HER

Taske fra Fendi, 10.375 kr. Kan købes online HER

4. Buksedragten

Den maskuline buksedragt hitter dette efterår og hvis du tør, skal du vælge den, der har mest arbejdsdragt over sig. Så viser du virkelig, at du tør skille dig ud. Se flere buksedragter her, og få tips til, hvordan du styler den til forskellige anledninger.

Buksedragt fra Envii, 750 kr. Kan købes online HER

Buksedragt fra Envii, 750 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 15 stilfulde regnjakker

5. Solbrillerne

Vi kender det alle sammen! Hvis ikke man har den bedste dag, eller blot ikke nåede at tage makeup på, kan solbriller redde enhver krise. De er cool og chic på samme tid, og man kan ikke komme udenom at de spiller en væsentlig rolle for ens outfit. 

Solbriller giver altid et ekstra touch til dit outfit - særligt dem med farvet glas. Selvom det ikke er solskin, kan man altid finde en god grund til at tage solbriller på. Du kan finde solbriller til både vinter og sommer lige her.

 

Solbriller fra Gucci, 2.163 kr. Kan købes online HER

Solbriller fra Gucci, 2.163 kr. Kan købes online HER

6. Håret

Lige nu hitter denne trend: hår-accessories. Hvis du sætter håret tilbage med en fin perle-clip, bliver dit ansigt mere synligt og så kan man bedre se din skønne udstråling. Du kan se flere smukke hår-accessories lige her.

 

Hårklips fra Simone Rocha, 1.044 kr. Kan købes online HER

Hårklips fra Simone Rocha, 1.044 kr. Kan købes online HER

7. De perfekte accessories

Øreringe med store perler. De giver altid øjnene noget smukt at kigge på.

Når man er på farten, vil et par små øreringe som regel ikke være særlig opsigtsvækkende, og derfor vil de lidt større øreringe tilsætte noget ekstra til dit look. Du kan finde flotte og vilde statement-øreringe her.

 

Øreringe fra Sophie Bille Brahe, 5.968 kr. Kan købes online HER

Øreringe fra Sophie Bille Brahe, 5.968 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 25 lækre og lune striktrøjer til efteråret

Læs mere om: