SHOPPING

Anywear: Shop Pernille Rosendahls klædeskab

Pernille Rosendahl står bag det nye shoppingkoncept, Anywear, hvor du kan købe og sælge tøj fra din iPhone

Er du vild med sangerinde Pernille Rosendahls garderobe, har du nu chancen for at få fingre i den. Hun har netop sat den til salg på sit nye website, Anywear.

I dag lanceres den innovative e­handelsplatform ANYWEAR. Platformen er skabt til consumer-2­consumer handel med brugt kvalitetstøj. Bag initiativet står nogle af Danmarks mest erfarne entreprenører indenfor deres felt. Platformen, som både er et website og en iPhone-app, redefinerer Customer to customer-handel og hvordan det kan bruges i fremtiden.

"Den nemme måde at købe og sælge brugt tøj" er ideen bag ANYWEAR. Med ANYWEAR-­app'en kan man shoppe, oprette annoncer og tage billeder af det, man ønsker at sælge - hvor som helst og når som helst.

Teamet bag både websitet og iPhone-app'en ANYWEAR består af adm. direktør Jens­Otto Paludan, tidligere direktør for Universal Music Danmark, og Kenneth Plummer, tidligere generaldirektør i DR.

En essentiel del af både den kreative og businessdrevne del af ANYWEAR er modekyndige kræfter, som sangerinden Pernille Rosendahl - som har ekstra travlt for tiden, med at blive klar til at udfylde sin værtrolle til ELLE Style Awards den 15. maj - iværksætter og modeekspert Stephanie Gundelach, TV-­personlighed Emil Thorup, samt community manager og blogger Brigida Martinez.

"Jeg er selv passioneret bruger af apps og sociale medier og har savnet en platform som ANYWEAR, hvor jeg selv har lyst til at sælge og købe brugt tøj. Det er fantastisk at arbejde kreativt med noget så innovativt og teknisk -­ ANYWEAR app'en er brugervenlig, men også lækker og inspirerende," fortæller Pernille Rosendahl.

Stephanie Gundelach, som er kreativ direktør for butikken B56 på Bredgade i København og grundlægger af bloggen Anywho.com, understreger, hvordan hendes know-how kan gavne ANYWEAR.

"Med min baggrund indenfor mode, marketing og internetsalg var ANYWEAR-­projektet helt oplagt for mig at blive en del af. Jeg er overbevist om, at ANYWEAR kan blive en stor succes -­ ikke blot i Danmark, men også internationalt," siger hun.

Vind en Céline-taske

Hvis du opretter en profil og sætter mindst et stykke tøj til salg på www.Anywear.dk, deltager du frem til den 3. juni i konkurrencen om lækker Célines 'Luggage Phantom' i kalveskind til en værdi af 16.000 kr.