De 15 bedste gaver til fars dag
Foto: PR
SHOPPING

De 11 bedste gaver til fars dag

Det er snart fars dag. Hvis du ikke har købt en gave, så frygt ej. IN har lavet den perfekte gaveguide til fars dag med 15 inspirations-idéer til køb, du kan gøre online; det, du kan finde i butikkerne; og alt det immaterielle, der kræver, at I bruger noget tid sammen.

Det er lidt en uskreven regel, at far altid er svær at finde gaver til. Han har jo alt, og det han ikke har, køber han. Men når nu, det er fars dag lige om hjørnet, skal du jo ud og finde en gave.

Herreafdelingen i Magasin kan virke uoverskuelig, når man ikke jævnligt besøger den. Den flaske whisky, du ved han drikker, har du ikke held med at beskrive for ekspedienten i spiritusforretningen; og du kan simpelthen ikke huske, hvilken duft, han fik for et par år siden til jul, som han sikkert er ved at løbe tør for nu.

LÆS OGSÅ: Frederik fylder 50 - mød kvinderne i kronprinsens liv

Den perfekte gave til fars dag

Frygt ej! IN har lavet den perfekte gaveguide til fars dag med 11 idéer til den helt rigtige gave. Nogle af dem kan købes online, andre må du i butikken efter, og helt tredje kræver nogle, at I bruger tid sammen om en fælles oplevelse.

Lad dig inspirere af 15

1gaveidéer i galleriet herunder:

Gaveidéer til Fars dag

LÆS OGSÅ: 100-årig kvinde: Rosévin er hemmeligheden bag et langt liv

Læs mere om: