De smukkeste sko til forårets fester
Foto: PR
SHOPPING

De smukkeste sko til forårets fester

Gå forårets mange fester i møde med smukke sko, der kan redde enhver tøjkrise!

Vi kender alle den klassiske last-minute tøjkrise, hvor intet spiller og man hellere bare vil blive under dynen i stedet for at skulle til fest i tøj, man ikke føler sig smart og lækker i. Omvendt elsker vi også at skulle ud, når vi føler os tilpas og lækre i vores outfit.

Derfor er det vigtigt at have items i garderoben, som altid kan redde din krise og pifte dit outfit op. Denne sæson byder på mange smukke sko, så hvorfor ikke gøre et par af dem til dine faste vindere?

Foråret er den tid på året, hvor både åbne og lukkede sko fungerer, og derfor er der ekstra mange muligheder for at finde dit favoritpar.

LÆS OGSÅ: Disse 5 typer sko skal du holde øje med til foråret

Den lukkede sko

Hvis du vælger en lukket sko, så gå efter en med farve eller et par helt hvide. Det gør dem mere forårstilgængelige, end hvis du vælger en mørk støvle, som du alligevel har brugt til alle vinterfesterne. Giv dit outfit et frisk farvepust, og byd foråret velkommen med en farvet støvle.

LÆS OGSÅ: Forårets fedeste sneakers

Den åbne sko

Den åbne sko har flere funktioner denne sæson. Sokker i sandaler er nu (mere end) accepteret, og det skal udnyttes! Til de lidt koldere forårsaftener kan du sætte en farvede glimmer- eller netstrømpe i din sandal eller pump for både at holde lidt på varmen, men også for at give et lækkert og stilet look.

Er det den lukkede eller åbne sko, der tiltaler dig mest?

Tag et kig i galleriet og find dit favoritpar:

11 par sko til forårets fester

LÆS OGSÅ: 9 typer sko enhver kvinde på eje

Læs mere om: