Annonce
Designchef - ny kurs for signal
SHOPPING

Designchef: Her er den nye kurs for signal

Elisa Jensen satte sig sidste år i stolen som ny designchef for det danske brand Signal. Hendes feminine design-æstetik og analytiske tilgang til målgruppen er bare to af de ting, der skal til for at støbe et friskt kompas til brandet, der har store visioner for fremtiden.

Elisa Jensen er ny designchef for Signal, og her fortæller hun om den nye kurs for Signal og de 3 tendenser, der kendetegner brandets æstetik. Nederst i galleriet kan du finde dine personlige favoritter fra Signal.

Elisa Jensen, designchef for Signal
Elisa Jensen, designchef for Signal

Elisa Jensen: Den nye kurs for Signal

Signal skal … designe til den naturlige og feminine kvinde

– Jeg har altid været fascineret af kvindens linjer – og hvordan man fremhæver dem bedst. Min design-æstetik har også rødder i 1970’ernes naturlige skønhed, bløde lokker, florlette kjoler og stramme jeans. Denne naturlige, feminine og kvalitetsbevidste kvinde er uden tvivl den målgruppe, jeg gerne vil ramme med Signal, siger Elisa Jensen.

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, der bliver kæmpestore i 2019

Psst… Find dine favoritter fra Signal nederst i galleriet!

Signal skal … tilbage til de autentiske værdier

– Min skolegang på Danmarks Designskole var teoretisk og analytisk, og det har formet den måde, jeg griber en opgave an på. Jeg har lært at produktudvikle til en særlig målgruppe og at blive inspireret af mine omgivelser. Da jeg kom til Signal, syntes jeg, at vi favnede for bredt. Vi skulle ind til kernen igen og være autentiske over for brandets værdier og ikke ligne de andre. Signal er til en kvalitetsbevidst kvinde, der også er naturlig og farverig. Vi skal til at designe mere til hendes livsstil fremfor til de store trends, der er i modebilledet, og satse på styles med lang levetid og holdbarhed. Det er også i tråd med tiden, hvor flere kvinder er blevet mere bevidste om, hvordan de bruger deres penge, siger Elisa Jensen.

Signal skal … omfavne den nordiske stil

– I mine tidligere stillinger har jeg indset, at man opnår størst succes med sine styles, når man er tro mod et brands dna. Timingen var derfor helt rigtig, da Signal kontaktede mig. Jeg kunne nemlig mærke en stor lyst til at være med til at sætte en ny kurs for brandet og finde ind til den dna. Kursen er sat, og de første ændringer er blevet implementeret. Det er en lang proces, men jeg har fået tid til at gøre det rigtigt. Jeg er så stolt af de første ændringer og den respons, vi har fået. Signal har en fantastisk historie. Det maritime – himmel og hav – har altid været en vigtig del af Signals dna, og det kommer også til at inspirere vores fremtidige kollektioner. Der er nemlig en stærk medvind i nordisk design i øjeblikket, og den tendens skal vi omfavne, siger Elisa Jensen.

Psst… Find dine favoritter fra Signal nederst i galleriet!

Signals nye kurs

3 tendenser fra Signals designchef

Signals designchef Elisa Jensen beskriver 3 tendenser, der kendetegner brandet.

LÆS OGSÅ: De skøreste trends i 2018

Tendens 1: Ohøj!

Signals maritime takter er tilbage med stribet strik. Signal havde faktisk et sejlskib – Buksesnedkeren – engang, og Elisa Jensen vil gerne genoplive den del af brandets historie.

Tendens 2: Udeliv

Naturen inspirerer som aldrig før, og Signal-kvinden føler sig også godt tilpas udendørs. Det skal hendes garderobe afspejle. 

Tendens 3: Farvekode

Signals nøglefarver er klar rød, blå og hvid. De farver vil Elisa Jensen have tilbage i de kommende kollektioner.

Stylingtips

  • Brug en kimono i et let materiale over jeans og en top for at forvandle dit look fra dag til aften. Psst… Du finder netop sådan en kimono – og jeans – i galleriet nederst i artiklen!
     
  • Byg din basisgarderobe op om rolige og naturlige nuancer, der kan kombineres på kryds og tværs. På den måde får du mest ud af dit tøj.

Find og shop dine favoritter

Bliv inspireret og find dine favoritter fra Signal her i galleriet.

Shop dine favoritter fra Signal

LÆS OGSÅ: Sådan styler du dit jakkesæt

Læs mere om: