PR
SHOPPING

IN elsker dansk mode

August er lig med noget nyt! Altså noget nyt tøj i butikkerne. Langt om længe sniger efterårskollektionerne sig ind på hylderne i butikkerne, og vi er klar til at lade dankortet brænde for at forny vores garderobe med lækre efterårsitems fra vores yndlings designere.

Det er netop i denne tid; slut juli og start august, at de nye efterårskollektioner lander i butikkerne. Derfor er det også netop i august-nummeret vi på IN gør ekstra meget ud af moden for at introducere den nye sæson på bedste vis for vores læsere.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 9 kjoler til den næste havefest

Det betyder, at du i vores magasin der er på gaden nu, kan opleve de største danske designere via shoppingsider, modeserier og interviews. Og som om det ikke var nok, fylder vi ekstra meget på i dette nummer da det samtidig med at være det nummer, hvor vi har ekstra fokus på dansk design, også er vores store 30-års jubilæumsnummer.

Alt dette gør vi, som vi gør i et hvert magasin, for at inspirere dig til de bedste køb - både for hele sæsonen og måned for måned. Og det samme ønsker vi selvfølgelig at gøre her på IN.dk.

LÆS OGSÅ: Torsdags 10’er | Franske stilikoner

I magasinet kigger vi på de største tendenser som de danske brands viser gennem deres designs. Vi ser tern, brocademønster, petroleumsblå, brændte nuancer som rød, orange og brun, en masse blonde, broderi og referencer fra tidligere årtier som vi igennem flere sæsoner har oplevet med 70’erne. Den danske mode er ikke så outreret som den internationale modescene til tider kan være. Det lyder næsten som en kliché, men det gør det ikke mindre sandt: dansk mode er demokratisk; det er funktionelt, smukt og opnåeligt.

På IN er vi vilde med det danske design, både håndværket, integriteten og stilen. Egentlig kunne vi købe os fattige i de mange smukke styles, men hvis vi skulle begrænse os ville gå efter disse items du ser her i galleriet:

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens udvalgte | Striber

Dansk mode

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 Modefavoritter

nyhedsbrev

Læs mere om: