SHOPPING

De bedste gaver til mors dag 2019

Mors dag nærmer sig. Her er inspiration til de bedste gaver, du kan forkæle din mor med.

I 2019 falder mors dag d. 12. maj, og der skal mødrene forkæles. Mangler du en gave til din mor (eller inspiration til en gave til dig selv)? Så kig med her, og bliv inspireret af de bedste gaver til mors dag.

Giv din mor blomster til mors dag

Giv en fin buket vilde blomster, en hver uge i en måned eller en om måneden. Bloomon er et blomsterabonnement, hvor du kan få leveret blomster til din hoveddør. De smukke blomster fra Bloomon kommer direkte fra avleren og er derfor helt friske, når du får dem. De har ikke været gennem en lang transport og kan derfor holde længere.


Bloomon, blomster, fra 249 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan får du dine blomster til at holde længere

Giv et abonnement på IN

Skal din mor gave en gave hver måned i et år? Så er et magasinabonnement den bedste gave. Ud over at kunne læse interviews med interessante og seje kvinder og blive opdateret på de nyeste tendenser, kommer hun til at tænke på dig, hver gang der kommer et nyt IN i postkassen.


IN, abonnement, fra 119 kr. Kan købes online HER

Lækker the til mors dag

I 7 generationer, siden 1835, har A.C. Perchs solgt kvalitets-the i indre København. Forkæl din mor med en gaveæske fra A.C. Perchs, der indeholder 3 dåser løs the. Varianterne er æble/hyldeblomst, Queens Blend og Darjeeling FTGFOP. Hvis du har mulighed, så tag forbi deres flotte butik i Kronprinsensgade, det er en oplevelse i sig selv. Her kan du også vælge at invitere din mor på en kop the i salonen ovenpå.


A.C. Perchs, The, 399 kr. Kan købes online HER

Giv et flødebollekursus

Giv din mor en oplevelse sammen med dig. Ud over at få en oplevelse sammen, får i også smagt de lækre flødeboller, som er kåret til Københavns bedste af både Yelp og Copenhagen Food. Kurset kan tages både i København og Århus.


Social Foodies, flødebollekursus, 299 kr. pr. pers. Kan købes online HER

Gode bøger til din mor

En god bog er altid en sikker vinder, når du skal finde på en god gave. Du kan i dagens anledning give hende bogen ’Mødre og døtre’, hvor Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet fortæller om forholdet mellem mor og datter. Du kan også give ’Min Historie’ af Michelle Obama, USA’s tidligere førstedame og en vaskeægte powerkvinde (ligesom din mor).


'Mødre og døtre' af Lene Johansen. Kan købes online HER
'Min historie' af Michelle Obama, 199,95 kr. Kan købes online HER

Giv en smuk vase til mors dag

Hvis du giver en mor en smuk buket blomster, kan du supplere med en vase. Den klassiske Alvar Aalto-vase er et godt eksempel, da den er enkel og passer til de fleste hjem. Vasen blev designet første gang i 1936 af den dygtige finske glaspuster Alvar Aalto.


Alavar Aalto Vase fra Iittala, Vase, 499,95 kr. Kan købes online HER

Lækker hudpleje til din mor

Giv din mor en lækker maske eller serum. Den luksuriøse ansigtsmaske fra La Mer opstrammer, løfter og forbedrer ansigtet og halsens kontur. Double Serum er Clarins mest komplette og mest effektive anti-age serum.


La Mer, ansigstmaske, 1.725 kr. Kan købes online HER
Clarins, Serum, 615 kr. Kan købes online HER

En skøn morgenkåbe til din mor

Alle burde eje en morgenkåbe, så det skal din mor også. En morgenkåbe er et must til søndagen på sofaen eller til at tage på efter badet. Morgenkåber kommer i mange forskellige modeller og kvaliteter, så find den der passer bedst til din mor – for eksempel Calvin Klein-morgenkåben i bomuldsfrotté.


Calvin Klein, morgenkåbe, 850 kr. Kan købes online HER

Giv en taske til din mor

Skal du forkæle din mor ekstra meget, kan du give hende en taske i gave. Find en der passer til din mors stil og smag for eksempel denne elegante skuldertaske fra Burberry med det nye ’Horseferry’-logo.


Burberry, taske, 7.390 kr. Kan købes online HER

Giv en sommerkjole til mors dag

Sommeren er nær, og en sommerkjole er derfor et godt bud på den perfekte gave. Du kan for eksempel give den blomstrede kjole fra Isabel Marant Etolié med lange ærmer.


Isabel Marant Etolié, kjole, 2.314 kr. Kan købes HER

Giv smykker til mors dag

Et klassisk smykke i god kvalitet kan holde i mange år. Køb et smykke til din mor, så hun kan have et minde om dig tæt på sig hele tiden. Nogle gode klassiske bud er en ’Leaves’-ring fra Ole Lyngaard Copenhagen eller øreringe fra Anni Lu.


Ole Lyngaard Copenhagen, ring, 1.850 kr. Kan købes online HER
Anni Lu, øreringe, 999 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: De bedste værtindegaver

Læs mere om: