Annonce
Vinter-frakker fra Troelstrup
SHOPPING

MODE | Find din nye frakke, du vil elske hele vinteren

Når kulden rigtig gør sit indtog bliver den hængende længe. Invester derfor i et langtidsholdbart look - og bliv ført velklædt og varm gennem vinteren. IN guider sammen med Troelstrup til lækre og lune frakker, som bringer nyt liv og eksklusivitet til din garderobe.

Frakker findes i et hav af forskellige styles og netop derfor er valget af vinterfrakke ikke altid lige let at træffe, da frakken gerne skal kunne bæres hele sæsonen igennem og fortsat være stilsikker.

Derfor guider IN dig til 6 styles, som du helt sikkert vil kunne bære vinteren lang. Hvad end om du er til elegant feminitet eller sporty minimalisme, så vil du her kunne finde det bedste køb til at forvandle vinterens kulde til en lun og stilrigtig fornøjelse.

LÆS OGSÅ: TOP 11 | De mest ikoniske frakker, jakker og blazere nogensinde

Elegante frakker

I sæsonens kollektioner er der massevis af feminine silhuetter, afdæmpede nuancer og lady-like-attitude. Gå efter en elegant frakke i en smuk silhuet, der kan styles på utallige måder. Få et luksuriøst look med sæsonens populære jordtoner, der aldrig går af mode, eller fine grå nuancer, der giver et eksklusivt og delikat udtryk.

Disse uldne frakker fra Erich Fend og Geox’s kollektion, har øje for både funktion og stil. De grå toner og jordnuancer lyser op i de mørke måneder blandt havet af sorte jakker. Disse styles fremhæver kvindelige former med et elegant bælte i taljen, der skaber en feminin fornemmelse af æstetik og elegance.

Venstre: Uldfrakke fra Erich Fend hos Troelstrup, 3.999 kroner. Se mere HER
Højre: Termofrakke fra Geox hos Troelstrup, 1.799 kroner. Se mere HER 

Frakken med et tvist

Hvis du går efter et cool hverdagslook, så vælg styles der tager udgangspunkt i det klassiske, men har lidt ekstra kant, gennem eksempelvis et unikt materialevalg, et asymmetrisk snit eller diskrete og finurlige detaljer.

Barbours overtøj i oilskin er et eksempel på sådan en frakke – en olieret eller voksbehandlet kvalitet, som gør frakkerne perfekte til vind og vejr. Denne style tilføjer en cool attitude med ekstra personlighed til din garderobe.

En anden god mulighed er kollektionen fra G-lab, der viser at ordene ’praktisk’ og ’pæn’ ikke behøver at være modsætninger. Ved denne model kombineres funktionalitet med eksklusive materialer og skaber en fantastisk smuk silhuet med fine detaljer. 

Venstre: Oilskinsfrakke fra Barbour hos Troelstrup, 2.799 kroner. Se mere HER
Højre: Funktionsfrakke fra G-lab hos Troelstrup, 4.299 kroner. Se mere HER 

LÆS OGSÅ: Find de perfekte jeans til din figur

Den minimalistiske frakke

Den klassiske frakke er et must-have i enhver garderobe. Hvis du går efter et tidløst, minimalistisk snit og investerer i eksklusive uldmaterialer, kan frakken overleve adskillelige sæsoner. Frakken kan dresses op i kombination med en kjole eller der kan skabes et luksuriøst og casual hverdagslook ved at bruge frakken sammen med blød cashmere-strik og lune fløjlschinos. Mulighederne er mange med det tidløse og minimalistiske look.

Kollektionen fra Salin rammer plet - den byder på eksklusive uldne kvaliteter, der er en fornøjelse at hoppe i. Og de klassiske designs fra Erich Fend, giver din stil et casual og klassisk præg. Med de rene linjer og fokus på snittet tilfører den garderoben et tvist af pariserchic og dertil er den er nem at style til alle lejligheder.

Venstre: Uldfrakke fra Erich Fend hos Troelstrup, 3.499 kroner. Se mere HER
Højre: Uldfrakke fra Salin hos Troelstrup, 4.999 kroner. Se mere HER

Se flere styles og bliv inspireret til din vintershopping hos Troelstrup.com 

LÆS OGSÅ: Bomber-jakker er kommet for at blive