SHOPPING

Ny webshop har fokus på unge smykkedesignere

Hos Band of Jules finder du smykker fra up-and-coming designere, og så kan du prøve smykkerne, før du køber dem

Det kan være vanskeligt for unge designere at nå deres publikum, men det vil en ny webshop lave om på. Band of Jules er et unikt smykkeunivers, som samler up-and-coming danske designtalenter indenfor smykkedesign, så du kan shoppe smukke smykker i prisgruppen 250-2500 kr.

Blandt andre finder man den allerede populære smykkedesigner Claire/Anastasia på listen over de designere, som sælger deres smykker hos Band of Jules. Hun er kendt for sine møtrikarmbånd, som fås i flere forskellige farver og størrelser og koster fra 400 til 650 kr.

Men man finder ligeledes helt nye designernavne på listen. Blandt andre Christina.Manu, som, ligesom brandnavnet indikerer, laver alle sine smykker i hånden. Hendes smykker er minimalistiske og grafiske.

Hos Band of Jules er det en del af shoppeoplevelsen, at man kan læse om designerne bag smykkerne - for historien og mennesket bag smykkerne er en vigtig del af det smykkeunivers, man køber et stykke af. Derfor er der en Q&A med alle designere.

Prøv smykkerne - uanset om du køber dem eller ej
Er du ikke helt tryg ved at købe smykker online, uden at have set dem live først, så tilbyder Band of Jules, at du gratis får op til fire smykker tilsendt, så du kan prøve dem i fire dage, inden du beslutter, om du vil købe dem eller ej. Ønsker du kun at beholde et enkelt smykke, sender du de andre tre retur, og så betaler du blot for det smykke, du har valgt. Forsendelse er gratis begge veje, så du mister ikke noget på at prøve smykkerne. Men det giver dig mulighed for at mærke efter, om smykkerne passer til dig.

For smykker går ofte hen og bliver en del af os. Nogle smykker tager man kun af, når man skal i bad. Man ville føle sig nøgen uden hverdagssmykkerne, og det har Band of Jules forstået. Med et interessant nyt shopkoncept har de skabt en platform for unge designere, som måske elllers ville drukne i strømmen. Men som vi glæder os til at følge!

Besøg www.bandofjules.com.