Shop 13 lækre tasker til jobbet
Foto: PR
SHOPPING

Shop 13 lækre tasker til jobbet

Praktisk behøver ikke være lig kikset. Og ’arbejdstaske’ behøver langt fra at være lig kedelig. IN giver dig her 13 tasker, der er perfekte til jobbet – men langtfra er kedelige af den grund.

Slæber du rundt på den samme arbejdstaske som du købte, da du først fik jobbet og er det egentlig blevet mere af praktiske årsager end fordi den er smart? Du er nok ikke alene. Der er heldigvis masser bud på lækre arbejdstasker, der kan peppe dine dagligdags-outfits op.

LÆS OGSÅ: 9 smukke tasker til sommer, sol og fest

Tasker til jobbet behøver ikke være kedelige

Denne sæson er der ingen opskrift på den rigtige – eller korrekte – arbejdstaske, men tvært imod masser af mulighed for forskellighed, og for at købe en taske, der både kan bruges på og efter job.

Er du til den klassiske stil med det simple design er Boss og Calvin Klein et godt bud. Er du derimod mere til den spraglede stil, er både Marni, Mulberry og Acne et godt sted at starte din søgning.

Fælles for alle taskerne på denne liste er, at de alle er rummelige og har plads til både computer, make-up og hvad der ellers kan gemme sig i dybet en kvindes taske.

I galleriet herunder kan du finde INs 13 udvalgte tasker, der er praktiske til job og sjove til efter:

Shop tasker til jobbet

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: