Annonce
ADAX x Cathrine Dufour
SHOPPING

Shop den nye kollektion fra ADAX x Cathrine Dufour

Danmarks bedste dressurryttere har sat sig i sadlen hos ADAX og sat sit præg på taskefirmaets efterårskollektion. Bliv inspireret af hende her.

Taskefirmaet ADAX har tradition for at have stærke kvinder i front, og deres nyeste ansigt er ingen undtagelse.

Dressurrytteren Cathrine Dufour er nemlig en kvinde, der har forstået at gøre sin passion til en hædret levevej. 25-årige Catherine var den yngste af de danske atleter ved OL i Rio i 2016, og det er gennem hårdt arbejde og prioritering af tid, at den unge kvinde fra Hvalsø er blevet landets dygtigste dressurrytter.

Cathrine Dufour er her i efteråret i front for ADAX’s nye linje, Cremona, som kan findes i butikkerne nu. Kollektionen er inspireret af Cathrines liv væk fra gården og staldene - men stadig med referencer og designdetaljer fra dressurverdenen.

- Jeg lever og ånder for at blive en af de bedste i verden og gør alt, hvad der skal til for at blive bedre hver eneste dag. Tanken om at mine konkurrenter træner hver eneste dag får mig skubbet ud af sengen og i træningstøjet – selv på de tidligste og koldeste vintermorgener, fortæller Cathrine.

LÆS OGSÅ: Cathrine Dufour - I en travl hverdag er fritid luksus

Cathrines ukuelige passion er netop noget af det, ADAX faldt for, da de skulle vælge ny frontfigur.

- Vi vil være talerør for stærke kvinder og give dem mulighed for at fortælle historier, fortæller marketingschef Anne Grundahl og uddyber:

- Historier, der skal sætte fokus på at se det stærke i mennesker fra flere vinkler. Om det er store muskler, et stærkt sind eller noget helt tredje, så ønsker vi at fremhæve personer med stærke værdier og som står for noget unikt – og det må man sige, at Cathrine gør!

Samarbejdet er i butikkerne nu. Foruden en shopper og en rygsæk består kollektionen af fem skuldertasker, to punge, en makeup-pung og et taskevedhæng, og hele kollektionen er i 100% vegetabilsk læder. I galleriet herunder kan du se alle de flotte styles fra samarbejdet og shoppe dine favoritter.

Psst... Hold øje med Modemagasinet IN's Instagram-profil fredag d. 20. oktober kl. 8:00, hvor du har mulighed for at vinde en udvalgt taske fra ADAX’s Cremona-linje til dig og din veninde.

Shop ADAX x Cathrine Dufour kollektionen

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

 

Læs mere om: