Vinterstøvle
Foto: AOP
SHOPPING

11 flotte (og varme!) vinterstøvler

Når det fryser udenfor, skal fødderne varmes i et par stilfulde vinterstøvler. Læs med her, hvor sæsonens største støvletendenser er kogt ned til 11 favoritter.

Derfor skal du investere i vinterstøvler

En god støvle kan holde flere år i træk, hvis den er i god kvalitet og bliver passet godt på. Derfor er det altid værd at overveje at investere i et par med et tidløst design, som med garanti vil komme til at holde flere år i træk.

Nogle trends er dog uundgåelige og når det kommer til denne type støvle, så kan man sagtens gå lidt på kompromis med kvaliteten, for at kunne anskaffe den til en lidt billigere pris, da den ikke nødvendigvis vil blive fundet frem fra skabet året efter.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterfrakker

Den grove vinterstøvle, der kan tåle vind og vejr, har fået gået fat i modebilledet de seneste sæsoner. Det er en støvle som med garanti vil blive brugt flittigt i de kolde måneder, og derudover er det også en støvle, som man kan finde frem årene efter.

Den grove vinterstøvle kan både bruges til et rå look, men fungerer også glimrende som en kontrast til feminine styles.

Se sæsonens flotteste vinterstøvler her

Vinterstøvler fra Gucci

Gucci gør den sorte vinterstøvle til noget helt specielt. Der er fór i, der er med til at holde dine fødder varme hele dagen. Derudover vil de give dit outfit ekstra kant.

Gucci, 7.315 kr.
Kan købes online HER
Hvide vinterstøvler fra Alexander Wang

Til de lidt finere arrangementer kommer Alexander Wang med et bud på en perfekt hvid vinterstøvle. Brug støvlen sammen med dine mønstrede vinterkjoler.

Alexander Wang, 7.130 kr.
Kan købes online HER

Ganni vinterstøvler

Hvis du ikke er til de lidt højere vinterstøvler, men derimod til ankelstøvler, er årets bud fra Ganni måske noget for dig. De kan styles med det hele.

Ganni, 2.090 kr.
Kan købes online HER

Vinterstøvler fra Timberland

Skab kontraster i dit mørke vinterlook med de her lyse vinterstøvler fra Timberland.  

Timberland, 1.499 kr.
Kan købes online HER
Sorel vinterstøvler

Sorel har et hav af praktiske vinterstøvler. Bare fordi de er praktiske betyder det dog ikke, at de ikke kan styles til at være fashionable. På med et par blå jeans og en lækker skjorte, og du har kreeret et varmt, lækkert outfit.

Sorel, 1.270 kr.
Kan købes online HER

Dr Martens vinterstøvler

Dr. Martens er kendt for at lave lækre vinterstøvler. De klassiske vinterstøvler her er nemme at style, og du kan være sikker på, at du finder dem frem igen næste år.

Dr. Martens, 1.900 kr.
Kan købes online HER

UGG støvler - bamsestøvler

Bamsestøvlerne hitter igen, og de her fra UGG vil du ikke gå uden om. 

UGG, 1.570 kr.
Kan købes online HER

Steve Madden vinterstøvler

Steve Madden har lavet en ekstra feminin støvle her til vinterbrug. Det er en klassisk sort støvle, men der er tilføjet lidt ekstra elegance med det nude fór.

Steve Madden, 1.149 kr.
Kan købes online HER

Lange vinterstøvler

Bare fordi vi møder en koldere tid, betyder det ikke at vi skal gemme efterårets tendenser væk. Knæstøvlerne har igen i år været et hit, og nu har Wonders lavet et par lækre knæstøvler som er forede.

Wonders, 1.999 kr.
Kan købes online HER

Vinterstøvler fra Billi Bi

Disse støvler fra Billi Bi vil være din redning hele vinteren igennem. De er klassiske med et tvist, og de kan gå til ethvert outfit i din garderobe.

Billi Bi, 1.399 kr.
Kan købes online HER

Ilse Jacobsen røde vinterstøvler

Det er efterhånden nævnt et par gange, men man kan simpelthen ikke gå foruden et par røde støvler i sin garderobe. De vil pifte dit outfit op, og du kan være sikker på, at rød aldrig går af mode.

Ilse Jacobsen, 900 kr.
Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine sko

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: