SHOPPING

11 flotte (og varme!) vinterstøvler

Når det er koldt udenfor, skal fødderne holdes varme i et par stilfulde vinterstøvler. Læs med her, hvor sæsonens største støvletendenser er kogt ned til 11 favoritter.

Derfor skal du investere i et par gode vinterstøvler

En god vinterstøvle kan holde din fødder varme i flere vintersæsoner, hvis den er af en god kvalitet og du passer godt på dem. Derfor er det altid værd at overveje at investere i et par vinterstøvler med et tidløst design, så du slipper for at skulle ud og købe et nyt par hver gang året går på held.

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends 2019-2020

Måske har du allerede et par lækre vinterstøvler i garderoben, som med lidt pleje kan klare en sæson eller to mere, eller også er du på udkig efter dit næste par vinterstøvler, som skal bringe dig og dine fødder lune gennem de næste vintre.

Årets flotteste vinterstøvler

Herunder finder du 11 par flotte og varme vinterstøvler, som vil bringe dig stilsikkert gennem vinteren – og den næste og næste igen.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterfrakker

Vandrestøvlen til vinterkulden

Den grove vinterstøvle – eller nærmere vandre-vinterstøvle – har fået godt fat i modebilledet de seneste sæsoner. Det er en vinterstøvle, der kan tåle al slags vind og vejr, og som man står godt fast i. Det gør den anvendelig på glatte veje eller i mudret terræn. Vandrestøvlen kan både bruges til et råt look, men fungerer også glimrende som en kontrast til feminine styles.


Vinterstøvle, Gucci, 6.650 kr. Kan købes online HER

Den sorte vinterstøvle

Moncler gør den sorte vinterstøvle til noget helt specielt. Med sine mange detaljer, som for eksempel sølvknapperne i siden, krydsede snørebånd og refleks på hælen, er denne vinterstøvle et yderst fint valg af fodtøj til din hverdagsgarderobe.


Vinterstøvle, Moncler, 3.059 kr. Kan købes online HER

Brun vinterstøvle – i vinterens farve

Farve- og trendbureau Pantone har spået farven ’Rocky Road’ til at blive en af vinterens helt store hit. Denne støvle fra Chloé rammer den solide og mørkebrune farve lige i øjet, og heldigvis er både støvlens farve og form nem at style med både jeans eller en lang nederdel.


Vinterstøvle, Chloé, 6.700 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din nederdel om vinteren

Den klassiske vinterstøvle

Disse støvler fra Tods vil være din redning hele vinteren igennem. De er klassiske med et tvist, og kan gå til ethvert outfit i din garderobe.


Vinterstøvle, Tods, 4.300 kr. Kan købes online HER

Bamsestøvlen

Bamsestøvlerne er enten frygtet eller elsket. Faktum er, at de virkelig holder fødderne varme. Desuden er silhuetten klassisk, og det kan næppe blive nemmere at hoppe i denne støvle. Det gør UGG-støvlen til den ideelle vinterstøvle, hvis man har en travl morgen eller skal lufte hunden en tidlig søndag morgen, og blot har brug for et par støvler, der garanter varme og komfort.


Vinterstøvle, UGG, 1.599 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Vinterstøvle med hæl

En vinterstøvle med hæl er umiddelbart ikke den mest indlysende løsning, når du skal vælge støvler for vintersæsonen. Men når fortovene er ryddet (det håber vi da), kan en støvle med hæl faktisk gøre en stor forskel for dit outfit. Vinterstøvler med høj hæl er lige så stilfulde som de kan være praktiske med skridsikre såler eller foring, der giver varme. Desuden fungerer de som en virkelig pæn aftenstøvle, hvis du går direkte fra uvejr i gaderne til en fest i tørvejr.


Vinterstøvle, Prada, 4.800 kr. Kan købes online HER

Skindstøvlen til vinter

Skindstøvler er skabt til at kunne modstå meget og er en fiks, lille støvle til vinterens mange dage. Vær dog opmærksom på, at de som udgangspunkt ikke er vandtætte, så hvis vejrudsigten står på silende regn, er det godt at have et par varme gummistøvler i skabet.

Tip! Hvis du vælger at investere i en skindstøvle til den kommende vintersæson, er det en god idé at købe en størrelse større end du plejer at bruge – derved er der plads til en tyk sok, som kan isolere fødderne fra den kolde jord, og derved undgå varmetab.


Vinterstøvle, Billi Bi, 1.399 kr. Kan købes online HER

Den lange vinterstøvle

Jo længere, jo bedre – lange støvler får virkelig lov til at stige til tops over sæsonens helt store støvletrends. Særligt high end brands som Max Mara og Celine har fremvist de knælange støvler på deres catwalk.
Når det kommer til den knælange støvle, handler det om at style den korrekt, og i stedet for at mikse dem med korte nederdele og kjoler, der mødes, skal man forsøge sig med en midi-længde kjole eller nederdel og style sættet med en frakke der hænger ned over støvlerne. Det skaber den moderne lag-på-lag-effekt, og er et både modigt og modent valg.


Vinterstøvle, Stuart Weitzman, 5.600 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 24 gaveidéer til din ønskeseddel til jul

Den feminine vinterstøvle

Hvem elsker ikke alt, der både er praktisk og feminint? Denne sko fra Stine Goya sikrer dig varme, men er også et stilsikkert valg.


Vinterstøvle, Stine Goya, 3.400 kr. Kan købes online HER

Den pelsede vinterstøvle

Det er næsten uundgåeligt, at pels på fødderne bliver en del af vintersæsonens store trends, da mange af de store modehuse har fremvist det pelsede look under modeugen. Det franske modehus Courreges har skabt støvler af hvid pels, der gør dem perfekte til snefyldte dage, og hos Chanel gik modellerne gennem en alpininspireret scene, der var dækket af falsk sne.


Vinterstøvle, Jimmy Choo, 8.175 kr. Kan købes online HER

Den hvide vinterstøvle

Denne trend, som egentlig stammer fra sidste sæson, men fortsætter ind i denne vinter med fuld vigør. Miks dine sorte jeans og en lang frakke med et par smukke hvide støvler.


Støvler, Alexander McQueen, 4.100 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine sko