SHOPPING

12 overgangsjakker til foråret

En lækker overgangsjakke er essentiel i garderoben - både i overgangen fra vinter til sommer og fra sommer til vinter. Find din nye overgangsjakke lige her!

Det er essentielt at investere i en lækker overgangsjakke at gå foråret - eller efteråret - i møde med. Overgangsjakken kan også anvendes som et supplement til et festligt sommeroutfit til de lyse nætter.

LÆS OGSÅ: Her er forårets fedeste sneakers

Overgangsjakkerne findes i et hav af udgaver, og denne sæson finder du dem i designs, der vil holde mange sæsoner endnu. De vil derfor være en god og langtidsholdbar investering.

12 overgangsjakker til foråret

Se, om ikke du finder din nye overgangsjakke blandet disse 12 eksemplarer, som kan shoppes online lige nu.

Overgangsjakke i denim

Denimjakken hitter år efter år, og derfor er den et oplagt valg som overgangsjakke, du kan bruge både forår og efterår. Du kan med sikkerhed investere i en denimjakke af god kvalitet, hvor holdbarheden er i top, da de altid vil være in – og så behøver du ikke købe en ny hvert år.


Wood Wood, 1.400 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Her kan du se kirsebærtræerne blomstre i foråret

Den ternede overgangsjakke

Vælg en ternet overgangsjakke, som passer til alle items og alle anledninger. Denne jakke fra Balenciaga vil altid være en sikker vinder, og den er god at have i garderoben, hvis der skulle opstå tøjkriser.


Balenciaga, 16.055 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 16 par solbriller til både vinter og sommer

Feminin overgangsjakke

Hvis du tør våge dig ud i en lidt mere iøjefaldende farve, en der er lidt anderledes, så er denne overgangsjakke lige noget for dig. Du kan style den med et par blå jeans, eller en af forårets smukke pasteller.


Samsøe & Samsøe, 1.400 kr. Kan købes online HER

Overgangsjakke til lysere tider

Overgangen fra vinter til forår kan markeres med en lys jakke, der minder os om de lysere tider, vi går i møde. Ikke nok med, at de lysere nuancer løfter humøret, de giver også et friskt pust til dine outfits.


Low Classic, 2.950 kr. Kan købes online HER

Overgangsjakke med sommervibes

Her er eksemplet på en overgangsjakke, der nærmest synger om forår og sommer. Den vil være prikken over i’et til den næste fest og til de lyse sommeraftener. Du kan også style jakken med en t-shirt indenunder og et par jeans til hverdagsbrug.


Tory Burch, 4.405 kr. Kan købes online HER

Klassisk overgangsjakke i beige

Denne overgangsjakke fra Mango har et klassisk udtryk i farve og snit. Samtidig har den et casual look, og du kan style den til alle dine hverdagsoutfits.


Violeta by Mango, 699 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 14 skønne sko til foråret

Overgangsjakke med store tern

Hvis du er glad for tern og gerne vil skille dig ud, er denne farverige overgangsjakke fra Baum und Pferdgarten lige hvad du søger! Den kan gøre ethvert outfit super cool og stilet.


Baum und Pferdgarten, 2.199 kr. Kan købes online HER

Overgangsjakke i læder

En sort læderjakke er for mange en fast del af garderoben. Den kan bruges til mange anledninger og kan styles i et utal af variationer: over en hættetrøje når du hurtigt skal ud af døren, til arbejdstøjet, til fest – du kan altid regne med din læderjakke.


Tommy Hilfiger, 4.000 kr. Kan købes online HER

Overgangsjakke med print

En lækker jakke med slangeprint, som denne fra Moves, bør du helt sikkert tjekke ud. Det særlige ved den er, at den har et super elegant og klassisk snit, men lynlåsen formår at skabe lidt kant til outfittet.


Moves, 600 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Her er forårets store sneakers-tendenser

Rød overgangsjakke

Om du går fra vinter til forår eller fra sommer til efterår, vil denne overgangsjakke være din bedste ven – hvis du altså tør våge dig ud i den iøjnefaldende røde farve. Det gode ved farven rød er, at den kan styles med stort set alle andre farver.


Acne Studios, 2.540 kr. Kan købes online HER

Overgangsjakke i brun læder

Mangler du en jakke, der skaber lidt kant og giver dit look et cool touch, bør du helt sikkert se på den her rødbrune læderjakke. Den tangerer ’biker-girl’, og kan være med til at skabe nogle spændende outfits.


Alexander McQueen, 5.115 kr. Kan købes online HER

Blød overgangsjakke

Hjælp foråret på vej med en lyserød overgangsjakke i plys, så du er helt klar til at matche med de udspringende blomster.


Balmain, 26.060 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sæsonens mest cool statement t-shirts