Tasker til fest
Foto: PR
SHOPPING

SHOPPING | 11 tasker til fest

Er du på jagt efter tasken til de mange julefester vi går i møde skal du ikke lede længere… Her er 11 flotte tasker til dig.

Nogle mener, at man ikke kan få for mange tasker. Her på redaktionen er vi ikke uenige. Og mindst en af disse skal være den gode gamle festtaske, som for de fleste er uundværlig.

Tasken har de sidste mange sæsoner fået en helt afgørende betydning for vores outfits og looks, og den kan i mange tilfælde være et af de bærende elementer. Det gælder selvfølgelig også, hvis ikke især, når vi går til fest. Her kan tasken dresse jeans og en T-shirt op, give et lille farve-splash til vores sorte kjole eller supplere vores i forvejen lækre festoutfit til perfektion.

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Der skal selvfølgelig også være plads til de mere klassiske tasker, hvor specielt det helt simple grafiske snit stadig hitter på både catwalk og i gadebilledet. Men hver ikke bange for at mixe materialer, farver og mønstrer. Og brug gerne taskerne som prikken over i’et i din styling. Således at det klassiske julefrokost outfit lige kan få et twist, når der kommer farve på tasken eller omvendt kan det spraglede outfit dæmpes lidt af en mere klassisk taske.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hent inspiration i galleriet! 

11 tasker til festen

 

Læs mere om: