Kjoler til foråret - se og shop dem her
Foto: PR
SHOPPING

SHOPPING | 13 kjoler til hverdag og fest til foråret

Det er (heldigvis) snart tid til at hoppe i kjoler. Korte ærmer, detaljerige snit og flotte print trender dette forår. IN har samlet de fineste af slagsen, så du kan gå foråret i møde med stil!

Hvis der er ét item, der topper i klædeskabet, er det en multifunktionel kjole, der både kan dresses up og ned. Du kan nedtone din kjole med en lækker, grov cardigan og et par ankelstøvler, og du kan dresse den op til forårets fester med store smykker, høje hæle og en fin og farverig blazer.

Foråret farverige kjoler og røde kinder

Vi danskere er rigtig glade for at klæde os i sort – især i de mørke vintermåneder. I foråret tør flere vove sig ud i de farverige kjoler, der klæder de forårsrøde kinder. Udnyt derfor årstiden til at mikse og matche forskellige farvekombinationer for et friskere look.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 5 kjoler til hverdag og fest

Der er ikke noget så fint, som en farverig kjole i solens stråler eller når forårsfesterne byder sig til. Er du ikke til den pangfarvede kjole, kan du nøjes med at tilføje et par farvede sko eller accessories til dit outfit. På den måde har du altid en multifunktionel forårskjole til både hverdag og festlige begivenheder!

IN har samlet forårets fineste kjoler, der kan dresses både op og ned. Klik dig igennem galleriet og saml inspiration til, hvordan du vil gå foråret i møde med stil:

Shop smukke forårskjoler

LÆS OGSÅ: Mønstrede forårskjoler

Læs mere om: