Vinter accessories
Foto: PR
SHOPPING

SHOPPING | 13 lækre accessories til vintergarderoben

Den kolde årstid er perfekt for alle som elsker lag på lag, grove støvler og uldne accessories. Accessories kan give dit outfit et ekstra niveau og tilføje et strejf af farve midt i vintermørket. IN har udvalgt de 13 lækreste accessories til din vintergarderobe.

Giv dit outfit et ekstra lag med accessories

Det gode ved at bo i Danmark om vinteren er, at vejret indbyder til lag på lag, grove støvler og uldne accessories.

Accessories i vintergarderoben giver dit outfit et ekstra visuelt lag at gå på opdagelse i, hvis du kombinerer forskellige materialer og tilføjer fine farverige detaljer. Dette ekstra lag af accessories giver dit look kant og det skaber blikfang i vintermørket. Derudover fremhæver det din feminine silhuet i en tid, hvor man føler sig nødsaget til at svøbe sig i sweater på sweater over en ulden bluse, dækket af voluminøst overtøj, for at holde varmen.

LÆS OGSÅ: MODE | 5 accessories, der løfter dit outfit

Få konkrete stylingtips til, hvordan du får mest ud af dine accessories og shop direkte fra artiklen.

Her er INs udvalgte vinteraccessories, som kan give dit outfit kant og et ekstra lag at gå på opdagelse i:

Bælte i taljen

Brug et bælte i taljen over din lange strikcardigan eller din trenchcoat. Kombinationen af de uldne materialer og et groft læderbælte giver dit look kant, samt det fremhæver din feminine silhuet. Du kan anvende taljebæltet i stedet for bindebåndet i din klassiske trenchcoat eller bruge det til at give din herreinspirede frakke en ny facon. Bæltet skal gerne være bredt, hvis det skal styles sammen med en grov strik eller tyk frakke.

Alexander McQueen, Leather waist belt, 2.944 kr. Købes online HER

Ankelstøvlen

Ankelstøvlen er næsten ikke til at komme udenom om vinteren. Og hvorfor skulle man også det? De grove støvler i læder eller ruskind er yderst komfortable og bidrager med deres rå udtryk til et outfit bestående af for eksempel denim og strik eller mere feminine kjoler. Brug ankelstøvlen sammen med et par stumpede jeans, for at markere den fine overgang fra det ene materiale til det andet. Hvis anklen blottes, kan du med fordel tilføje endnu et lag – nemlig (glimmer)strømpen. Denne sæson tillader – både mode- og vejrmæssigt – at støvlens bund er chunky.

Ganni, Erin suede Chelsea boots, 1.863 kr. Købes online HER

Glimmer til hverdag

Statement-øreringe er super cool til fest, men så sandelig også til hverdag. De voluminøse øreringe puster helt nyt liv i din rullekravestrik eller dunjakke, da disse kontraster giver et interessant - og måske knap så oplagt - sammenspil.

By Malene Birger, Pomona øreringe, 1.400 kr. Købes online HER

Chanel til alle (års)tider

Behøver vi sige mere? Chanel designer fantastisk smukke tasker. Det er en eksklusiv investering, som vil berige alle dine outfits med det omtalte ekstra lag. Denne flerfarvede skønhed i lammeskind er et sandt drømmekøb.

Chanel, Flap bag – Shealing sheepskin, lambskin & light gold metal black, red & white, pris på forespørgsel. Læs mere HER

Så hatten passer

En hat kan være prikken over i’et til et outfit og giver karakter til bæreren af den. Foruden at være æstetisk, er hatten også utrolig praktisk i et land som Danmark, hvor det regner i omegnen af 171 dage om året – eller falder som hvide fnug.

Denne luksuriøse hat fra New York’er brandet Eugenia Kim er både kæk og klassisk.

Eugenia Kim, Elyse camel hair and leather cap, 1.543 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 9 typer sko enhver kvinde må eje

Strømper skal der til

Uanset om de er uldne, mønstrede eller fuld af glimmer, så må dine strømper gerne titte frem over dine sko denne sæson. Strømperne bidrager med lidt spræl eller som en ekstra fin og feminin detalje til dit outfit, som derudover giver dine stilletter, loafers og andre sommerlige sko længere levetid. Win-win!

Ganni, Dunn cashmere ankle socks, 149 kr. Købes online HER

Rødhætte

Tag gerne ja-hatten – eller rettere ja-huen – på, når du vælger hovedbeklædning til vinter. Den farverige strikhue er god til at implementere farve til vores ellers ofte farveløse outfits, da den er en mindre investering end for eksempel en knaldrød uldfrakke, selvom dén også kunne være fed og stilet – og modig!

Isabel Marant Étoile, Everglad wool beanie, 559 kr. Købes online HER

Lange støvler

Den langskaftede støvle er god til de fleste sæsoner i Danmark, men især om vinteren. Du forlænger anvendelsestiden på dine kjoler og nederdele, hvis du styler disse items med et par lange støvler, hvilket både er elegant at se på og enormt praktisk. Det er helt op til dig, om du vil vise lidt hud, have nylonstrømper eller grove strømpebukser på eller sågar have jeans indeni.

Gianvito Rossi, Dana suede knee-high boots, 8.906 kr. Købes online HER

Handsker som blikfang

Handsker behøver ikke altid at være sorte og i læder, men kan med fordel vælges i en anden farve og/eller materiale. Disse zebra-inspirerede handsker vil skabe blikfang i dit outfit til vinter.

Day et, Glove pony, 699 kr. Købes online HER

Klassisk cashmere

Man bliver aldrig træt af hverken cashmere eller dette klassiske tørklæde. Derfor er det en god investering, at gå efter netop denne lækre type tørklæde fra fx Acne Studios som fås i mange farvevarianter.

Acne Studios, Canada cashmere scarf, 2.608 kr. Købes online HER

Tasken, kvindens bedste ven

Tasken siges, at være kvindens bedste ven – måske især de rummelig af slagsen her til vinter. En stor taske er uundværlig, når der skal være plads til en ekstra striktrøje og handsker på farten. Ejer du ikke en farvet taske i forvejen, så er det måske en god investering i denne kolde og mørke årstid – selvom farver er skønne hele året rundt.

Balenciaga, Bazar small leather tote, 8.906 kr. Købes online HER

Strømpebukser med struktur

Strømpebukser kan godt være trendy, hvis man finder nogle som bidrager med noget ekstra visuelt så som struktur. Strømpebukser med struktur kan for eksempel styles sammen med en lædernederdel for at spille på kontrasterne i materiale og udtryk. Brandet Dear Denier laver lækre strømpebukser, som både kan være et pænt og praktisk alternativ til nylonstrømperne.

Dear Denier, Laura, Green, 199 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: MODE | 7 simple arbejdslook der virker hver gang