SHOPPING

15 sandaler med hæl, du vil elske hele sommeren

Hop i et par sandaler med hæl for at tilføre længde til sommerstængerne. Sandaler med hæl klæder ethvert forårs- og sommerlook, om de er udstyret med spinkel eller robust, høj eller lav hæl. Her er 15 af de lækreste sandaler med hæl til dig.

Sandaler med hæl er forårets og sommerens it-sko

Sandaler med lav hæl har især vundet sig en plads i vores (fashion)hjerter, og er højeste mode lige nu. De er fine, feminine og behagelige at gå rundt i – også en hel dag på kontoret eller ude med veninderne.

LÆS OGSÅ: Sandaler med lavere hæl

Brug sandaler med lav hæl som en chik hverdagssko eller som dansevenligt alternativ til de høje feststilletter ved sommerens havefester. Hvis du er komfortabel på høje hæle, vil de højhælede sandaler være et godt valg, da de bidrager til en flatterende holdning og tilfører længde til sommerstængerne.

Der findes ekstremt mange flotte sandaler med hæl denne sæson, så du har rig mulighed for at vælge netop det par, som passer til dig i både stil og hælhøjde, og som du stilrigtigt kan gå sommeren i møde med.

15 sandaler med hæl til din sommer

Herunder finder du hele 15 smukke, sjove og farverige sandaler med hæl, som du med glæde vil sætte fødderne i hele sommeren lang.

LÆS OGSÅ: 12 flade sandaler, der hitter

Sandal med japansk vibe

Sandalerne her er fra Johanna Ortiz’ andet samarbejde med Tabitha Simmons. Hvis man kigger efter, kan man se at mønsteret forestiller fugle i træer, som giver skoen lidt japansk vibe. Style skoene med et par blå jeans til de køligere dage eller en hvid sommerkjole til de varmere.


Tabitha Simmons, 4.813 kr. Kan købes online HER

Stropsandalen med hæl

Stropsandalen bliver endnu en gang en af de store tendenser denne sæson. Denne sandal fra Mango er både budgetvenlig, elegant og kan bruges både på job eller til festlige lejligheder. Style sandalen med en lang stropkjole og en lille clutch.


Mango, 499 kr. Kan købes online HER

Retrosandalen med hæl

Endnu en tendens denne sæson er det grafiske retro-look. Pradas Resort ’19 kollektion var enormt præget af netop denne tendens. Brug skoene med en gul kjole eller gør ligesom Prada og sammensæt forskellige grafiske prints.


Prada, 4.403 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: De 15 lækreste stiletter lige nu

Frisk grøn sandal med hæl

Gianvitto Rossi forklarer, at han tidligere havde tænk på sorte høje sko som det mest elegante valg til aftenbrug, men har siden hen forelsket sig i denne smukke flaskegrønne farve. Style sandalerne med en elegant kjole og et statement smykke.


Gianvito Rossi, 4.626 kr. Kan købes online HER

Logomania-sandal med hæl

Efter Fendis ikoniske ’F’ begyndte at pryde Kardashian-Jenner-klanens Instagram-konti er det for alvor gået stærkt. Logo er igen blevet et hit og du kan være med på trenden i et par af Fendis mules med en lille hæl.


Fendi, 4.440 kr. Kan købes online HER

Marmont-sandal

Denne sandal er fra Guccis populære Marmont-kollektion. Kollektionen er opkaldt efter Chateau Marmont i Los Angeles, og logoet, som oprindeligt er fra 70’erne, er hentet fra arkiverne.


Gucci, 4.440 kr. Kan købes online HER

Sandal med hæl og frynser

Sandaler behøver ikke at være enkle, de kan sagtens være sjove og dekorative. Frynser er igen i år en sikker vinder og Notabenes blå ruskindssandaler er perfekte til sommerens fester.


Notabene, 1.895 kr. Kan købes online HER

Støvet grøn sandal med hæl

Billi Bis ruskindssandal med blokhæl er komfortabel og smart. Du kan have dem på hele dagen, helt uden ømme fødder. Den støvede grønne farve går godt til en beige kjole og en flettet strandtaske – også selvom du ikke skal på stranden.


Billi Bi, 1.999 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 strandtasker, du ikke kun vil have med på stranden

Enkel og elegant sandal med hæl

’Less is more’ er et godt udtryk. En lækker sommersandal kan sagtens være enkel, uden for meget mønster og pynt, for at være festlig. Style sandalen med et par mellemlange shorts og en skjorte.


Dries van Noten, 3.694 kr. Kan købes online HER

Kashmirsandal med hæl

Kashmir er ikke kun til store tykke sweatre om vinteren. Det har Max Mara vist med en cool sandal i lys kashmir. Sandalen kan styles med en råhvid blazer og et par store solbriller i en brunlig nuance.


Max Mara, 3.126 kr. Kan købes online HER

Sandaler, der giver længere ben

Jimmy Choos ’Shar’ sandal med dyb udskæring giver en illusion af længere ben. Style skoen med en lædernederdel og rå sølv- eller oxyderede smykker.


Jimmy Choo, 4.440 kr. Kan købes online HER

Sandal med den røde sål

Den ikoniske røde sål er Christian Louboutins varemærke. De fleste kvinder drømmer sikkert om et par røde såler i skoskabet, hvis de ikke allerede er til at finde der. Jonatina-sandalerne er båret og elsket af mange kendisser gennem tiden, og det er ikke helt uden grund.


Christian Louboutin, 4.664 kr. Kan købes online HER

Sandal, der glitrer og glimrer

Med krystalbesatte stropper og glimmersåler er sandalerne her virkelig noget for sig. René Caovilla har en signatursål (ligesom Louboutin) af glimmer. Style skoen med en elegant sort kjole, så skoen kan være fokus i outfittet.


René Caovilla, 7.462 kr. Kan købes online HER

Mules

Det er ikke tilfældigt at mules er blevet så populære som de er. De er både gode at gå (og danse) i, og de kan bruges til enhver anledning. Dries van Noten har lavet denne anderledes mule, som med de rene linjer og den flotte farve er et must denne sommer.


Dries van Noten, 3.395 kr. Kan købes online HER

Sandal med hæl i alle regnbuens farver

En lidt mere speciel sandal af slagsen, er disse regnbuefarvede sandaler fra Zadig & Voltaire. Med sandalens mange flotter farver, kan du style den med en kjole hvis farve matcher skoens – for eksempel blå eller gul.


Zadig & Voltaire, 1.825 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sommerens smukkeste festsko