15 sandaler med hæl, Modemagasinet IN
Foto: Mondadori
SHOPPING

SHOPPING | 15 sandaler med hæl du vil elske hele sommeren

Hop i et par sandaler med hæl, for at tilføre længde til sommerstængerne. Sandaler med hæl klæder ethvert forårs- og sommerlook, om de er udstyret med spinkel eller robust hæl. IN har udvalgt de 15 lækreste sandaler med hæl til dig.

 

Sandaler med hæl er forårets og sommerens it-sko

Sandaler med lav hæl har især vundet sig en plads i vores (fashion)hjerter, og er højeste mode lige nu. De er fine, feminine og behagelige at gå rundt i – også en hel dag på kontoret eller ude med veninderne.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Sandaler med lavere hæl

Brug sandaler med lav hæl som en chik hverdagssko eller som dansevenligt alternativ til de høje feststilletter ved sommerens havefester.

Hvis du er komfortabel på meget høje hæle, vil de højhælede sandaler være et perfekt valg, da de bidrager til en flatterende holdning og tilfører længde til sommerstængerne.

Der findes ekstremt mange flotte sandaler med hæl denne sæson, så du har rig mulighed for at vælge netop det par, som passer til dig i både stil og hælhøjde, og som du stilrigtigt kan gå sommeren i møde med.

I galleriet kan du lade dig inspirere af INs 15 udvalgte sandaler med hæl. Du kan shoppe dine favoritsandaler direkte under billederne:

Shop sandaler med hæl

LÆS OGSÅ: FORÅRSMODE | Farverige og opsigtsvækkende accessories