Shopping | 15 stiletter til fest
Foto: Mondadori
SHOPPING

SHOPPING | 15 stiletter til fest

Dans dig i gennem årets jule- og nytårsfester i smukke stiletter. Se med i galleriet og lad dig inspirere til, hvilke stiletter du skal iføre dig, for at sætte prikken over i’et på dit festoutfit.

Stiletter til fest

Ifør dig et par smukke stiletter, og dans dig let og elegant igennem årets jule- og nytårsfester.

Når du skal vælge stiletter til fest, er der et hav af muligheder, når det kommer til design og pasform. Hvad angår farver og materiale, så vær ikke bange for at kaste dig ud i metallic, velour, rød eller army.

I forhold til pasform er der også uendelige muligheder. Det vigtigste er, at du vælger en pasform, der passer til din fod og dermed en sko, der er komfortabel for dig. Det bliver altså bare lidt mindre sjovt, når ens sko klemmer de forkerte steder – især når de skal bruges mange timer i streg og helst på dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en hel dag i stiletter

Har du forelsket dig i en klassisk stilet, og ved hvilken hælhøjde, der er komfortabel for dine fødder, kan du investere i et par eksklusive sko, da det er nogle du ved, at du med sikkerhed vil få brugt en masse. Er det derimod et par trendbaserede og mere specielle par, du har forelsket dig i, kan du overveje at gå efter en cool stilet fra et highstreet brand (og så måske have råd til to par!).

I galleriet herunder har vi udvalgt 15 lækre stiletter til vinterens mange fester. Vælg din favorit til at danse i gennem årets festligste måneder:

15 stiletter til fest

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: