SHOPPING

SHOPPING | 15 stiletter til fest

Dans dig i gennem årets jule- og nytårsfester i smukke stiletter. Se med i galleriet og lad dig inspirere til, hvilke stiletter du skal iføre dig, for at sætte prikken over i’et på dit festoutfit.

Find de smukkeste stiletter til fest

Ifør dig et par smukke stiletter, og dans dig let og elegant igennem alle årets fest.

Når du skal vælge stiletter til fest, er der et hav af muligheder, når det kommer til design og pasform. Hvad angår farver og materiale, så vær ikke bange for at kaste dig ud i metallic, velour, rød eller army. Lad dine sko fuldende dit look, når du har fundet den perfekte kjole til fest, og sørg også for, at huske de andre accessories. En skøn taske til fest og et par øreringe er også med til at give et festligt udtryk.

LÆS OGSÅ: 10 festlige clutches

I forhold til pasform er der også uendelige muligheder. Det vigtigste er, at du vælger en pasform, der passer til din fod og dermed en sko, der er komfortabel for dig. Det bliver altså bare lidt mindre sjovt, når ens sko klemmer de forkerte steder – især når de skal bruges mange timer i streg og helst på dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en hel dag i stiletter

Har du forelsket dig i en klassisk stilet, og ved hvilken hælhøjde, der er komfortabel for dine fødder, kan du investere i et par eksklusive sko. Få dem forsålet, og bring dem forbi en skomager i ny og næ - så kan du have glæde af dem i mange år.

Stiletter med sløjfedetalje

Hvis du er nybegynder i høje sko, så skal du tage et kig på disse stiletter fra Ganni. De knap så høje hæle gør dem nemmere at gå i, og ud over det har de den flotteste sløjfe-detalje bagpå. De kan både gå med et par blå jeans og en fin top, men også en pæn kjole.

Ganni, 1.570 kr. Kan købes online HER

Glitrende stiletter

You can never sparkle too much! Her er de ultimative stiletter, du kan bruge til alle festerne. Farven er forholdsvis neutral, så de vil gå til stort set ethvert outfit, og så vil de sørge for at du stråler hele natten.

Jimmy Choo, 3.920 kr. Kan købes online HER

Stiletter med nitter

Hvis man snakker stiletter, kan Valentino ikke undgå at blive nævnt. Her er de flotteste Valentino stiletter. De er nemme at style, og deres nitter er med til at give outfittet lidt kant. De findes i flere forskellige farver og længder, så der vil helt sikkert være et par, der passer til dig.

Valentino, 5.485 kr. Kan købes online HER

Stiletter med unik hæl

F for fantastic, F for Fendi – og det er hvad de her stiletter er: Fantastiske! Disse stiletter er det helt rigtige valg til din røde kjole. Du finder ikke mange stiletter der ligner, og de vil uden tvivl være prikken over i’et.

Fendi, 5.150 kr. Kan købes online HER

Farverige stiletter

Gianvito Rossis stiletter er noget for sig. De skiller sig ud på den mest cool måde, så hvis du vil skille dig ud fra mængden, skal du tage et kig på disse stiletter. De pifter dit outfit op, så det lige får dét ekstra. Den fine transparente detalje skal da heller ikke være foruden at nævnes.

Gianvito Rossi, 4.400 kr. Kan købes online HER

Sorte stiletter

De sorte klassiske stiletter kan gå til ethvert outfit; om det så er til et par fine bukser og en skjorte, eller om det er til kjolen og de bare ben. Altid en sikker vinder!

Steve Madden, 829 kr. Kan købes online HER

Røde stiletter

Denne røde stilet er god til dig, der foretrækker den sorte kjole. Med de her, vil du kunne tilføje en ekstra wow-effekt og fuldende dit outfit med en farvedetalje.

Billi Bi, 1.399 kr. Kan købes online HER

Pink stiletter

De her stiletter giver dit look et feminint twist. Om du vil kører dem med et fuld pink outfit, eller bruge dem til den sorte kjole, vil du uden tvivl stråle hele aftenen.

Stine Goya, 1.800 kr. Kan købes online HER

Klassiske stiletter

De her stiletter egner sig perfekt til det klassiske outfit. De har en fin neutral farve, samt en god hælhøjde. Style dem med et par velsiddende cigaretbukser og en bodystocking.

Apair, 1.499 kr. Kan købes online HER

Pyntede stiletter

Vær Askepot for en aften. Stiletterne her vil uden tvivl få dig til at føle, at du er prinsesse for en aften.

Christian Louboutin, 5.185 kr. Kan købes online HER

Stiletter med rem

Du vil ikke være foruden disse i din garderobe. De åbne, sorte stiletter kan bruges til både bukser, nederdel og kjole. De kan altså gå til det hele.

Mango, 299 kr. Kan købes online HER

Metalliske stiletter

Her er stiletten til dig der vil gå all in, og går efter at være nattens højdepunkt. De har nogle smukke detaljer, og så vil de få dig til at lyse op natten lang. De ville egne sig perfekt til en nytårsaften.

Tommy Hilfiger, 999 kr. Kan købes online HER

Hvide stiletter

Lys op i mørket med et par hvide stiletter. De vil helt sikkert gå godt til et fint jumpsuit.

Notabene, 1.795 kr. Kan købes online HER

Stiletter med snude

Stiletterne, der er lidt anderledes, men på den gode måde. De skiller sig ud fra mængden. Hvis du ville have svært ved at style dem, så prøv med en beige kjole, eller hvis du vil være på den helt sikre side, vil den sorte kjole aldrig være en dårlig idé.

& Other Stories, 695 kr. Kan købes online HER

Pyntede stiletter

Vær ikke bange for at lade dine stiletter være en lille kunstværk i sig selv. En smukt dekoreret sko kan redde alle tøjkriser inden en stor fest.

Gucci, 11.118 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine stiletter

Læs mere om: