Sneakers til foråret, se og shop dem her!
Foto: Mondadori
SHOPPING

SHOPPING | Forårets fedeste sneakers

Foråret nærmer sig, og det er derfor endelig tid til nye sneakers! Lad dig inspirere af sæsonens sneakers i nye farver, former og med fine detaljer. IN har udvalgt de 11 absolut fedeste modeller til dig og din forårsgarderobe.

Foråret er bare bedst med sneakers på fødderne

Sneakers er både cool og komfortable – og så er de ikke mindst trendy. Du kan vælge mellem et hav af forskellige modeller, udformninger, farver og detaljerigdomme. IN har udvalgt 11 af vores forårsfavoritter til dig nederst i galleriet.

Foretrækker du den klassiske hvide sneaker, vil du dette forår stadig ride med på dens enorme popularitet. Disse klassikere kan denne sæson også findes i en opdateret version med broderede detaljer – som eksempelvis modellerne fra Gucci, som fås med blomster-, slange- og humlebimotiv, blandt mange andre.

LÆS OGSÅ: MODE | Ikoniske sneakers og deres nyfortolkninger

Er du derimod til mere farverigt fodtøj, kan du vælge dine sneakers i pastelfarver eller gå all in med en pangfarve, der vil sætte prikken over i’et til det typiske skandinaviske outfit, som mange foretrækker i den nedtonede ende af farveskalaen.

Den mest chikke og ’sjove’ sneaker, denne sæson, er uden tvivl Gannis kakifarvede workwear-inspirerede sko med røde blonder, som både er rå og feminine på samme tid. De kunne godt gå hen og blive forårets it-sneaker!

IN har udvalgt forårets 11 fedeste sneakers til dig! Du kan shoppe dit favoritpar direkte i galleriet:

Shop forårets fedeste sneakers

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 overgangsjakker til foråret

Læs mere om: