SHOPPING

Forårets fedeste sneakers

Nu går vi endelig mod lysere tider og det er igen tid til at skifte de tunge støvler ud med et par fede sneakers. Hvis du heller ikke kan vente med at tage hul på foråret, så kan du allerede gå på opdagelse nu. Der er nemlig en masse sneakers fra de nye kollektioner på hylderne nu.

Sneakers er altid et hit og der er i den grad også en masse at vælge i mellem. Det kan være svært at finde rundt i og man holder sig ofte til det brand, man er vant til at gå i. Men nu er det for alvor tid til en upgrade af de gamle sneakers.

Foråret er bedst med sneakers på fødderne

Denne sæson byder nemlig på sneakers med en masse cool farver, mønstre og former. Igen i år er det de helt tunge og lidt store sneakers, der ikke er til at undgå. De kommer både i vilde farver og de lidt mere neutrale, så der er rigeligt at vælge mellem. Du kan derfor stadig gå efter det sikre og mere nedtonede valg, men det er også nu, du kan satse med dit valg af sneakers!

LÆS OGSÅ: Her er forårets store sneakers tendenser

High-top sneakers, med et højere skaft end klassiske sneakers, er sæsonens store nyhed, som vi vil se alle steder! De tilfører din stil et mere casual og sporty look. Selv det chikke brand Chloé, der normalt er meget feminint, har lavet en hightop sneaker, der både er sporty og chik, og den bliver helt sikkert er forårets hit. Se det smukke par på listen herunder.

LÆS OGSÅ: Nemme tips: Sådan vedligeholder du dine sko og sneakers

Udover de store farverige sneakers, så er de hvide sneakers også tilbage, og de kommer til at være en kæmpe tendens i foråret. Du kan derfor lige så godt finde dit yndlingspar allerede nu. Du vil komme til at elske at gå i dem og lige så snart, vejret er til det, så er der ikke noget bedre at gå i end et par gode sneakers.

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til foråret

Forårets 14 fedeste sneakers

Find dit par forårssneakers på listen herunder – de kan alle shoppes direkte online!

LÆS OGSÅ: Kender du de mest ikoniske sneakers? Og deres nyfortolkninger?

Klassiske sneakers

Denne model er en klassisk hvid, men bestemt ikke en kedelig sneaker. Med et sporty look, fine detaljer på siderne og et diskret Acne-logo, vil dine fødder ikke gå ubemærket hen.

Acne Studios, 2.388 kr. Kan købes online HER

Girly sneakers

Girly sneakers, der oser af selvsikkerhed. Tør du tage sådan et par fede sneakers på til foråret, så er du helt med på de nyeste trends, hvor farver – og især pastellerne, er et kæmpe hit.

Adidas, 746 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Tendens: De "grimme" sneakers hitter

Sneakers med fugledetaljer

En klassisk sneaker med et anderledes touch. De fine fugledetaljer gør, at de skiller sig ud. Desuden er Axel Arigato et mærke, vi i den grad ser overalt i tiden!

Axel Arigato, 1.455 kr. Kan købes online HER

Farverige sneakers

Dette vilde par sneakers fra Calvin Klein, er uden tvivl en definition på forårets helt store sneakerstendens: store, sporty og flerfarvede. Selvom det ikke umiddelbart er den slags, du vil tage på til et par habitbukser eller nederdel, så er det netop den kombination, der gør dem endnu mere fede. Så kast dig bare ud i det!


Calvin Klein, 1.150 kr. Kan købes online HER

High-top sneakers

High-top sneakers, der uden tvivl bliver forårets – og måske også efterårets – it-sneakers. Til det kommende forår og sommer, kan du sagtens bære dem, selvom du har bare ben – det giver dem det cool look, vi kender fra efteråret, hvor det er bare er støvler, du har på i stedet.

Chloé, 4.442 kr. Kan købes online HER

De originale sneakers med et twist

Converse holder stadig og har gjort det år efter år, og sæson efter sæson. Denne version er lavet i samarbejde med J.W. Anderson, og er helt sikkert på ønskelisten over sneakers, man gerne vil gå i til foråret!

Converse, 783 kr. Kan købes online HER

Sneakers med silketørklæde

Disse sneakers bærer på en tendens, som vi i den grad har spottet på catwalken og i gadebillederne: silketørklæder! Silketørklæder ses overalt – rundt om hanken på din taske og rundt om dit ben i et par flotte sandaler og nu også som snørebånd i sneakers.

Emilio Pucci 2.949 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 3 typer sneakers, der aldrig går af mode

Vandrestøvle-sneakers

Efterårets vandrestøvlestil er kommet med ind i foråret – men denne gang som sneakers. De store, tunge og ikke mindst praktiske sneakers, er helt klart en tendens, der kommer til at dominere i forårets sneakers, og det her par fra Fendi vil bestemt ikke være et dårligt valg!

Fendi, 4.852 kr. Kan købes online HER

Sneakers med flæser

De er stadig et hit og ikke bare på sko, men overalt i de nye kollektioner – flæser. Flæser bliver bare endnu et kæmpe hit til foråret, og hvis du ikke nåede at købe de flæsede sneakers fra Ganni sidste år, så fortvivl ej, for de er stadig (hvis ikke endnu mere) cool nu.

Ganni, 2.232 kr. Kan købes online HER

Feminine sneakers

Til Isabel Marants forårs- og sommershow blev vi præsenteret for kjoler, nederdele og smukke bluser, vi ikke kunne andet end at blive forelsket i – og det gælder også sneakers. De her seje og smukke sneakers er øverst på listen over forårs investeringer!

Isabel Marant, 3.545 kr. Kan købes online HER

Praktiske, sorte sneakers

Et par lynhurtige, sorte og praktiske sneakers, skal man altså bare have i sin skogarderobe. Vi ville gerne investere i dem her fra Nike, der igen bliver endnu en sneaker type, der ikke er til at komme udenom i foråret.

Nike, 1.560 kr. Kan købes online HER

Sneakers med tyk sål

Farver og tyk sål er et hit! De her sneakers fra Samsøe Samsøe emmer af de forårstendenser vi ser herhjemme og i udlandet. Hvis du er klar til at smutte i et par lidt mere modige sneakers, så er de her et godt valg og bestemt også til en fair pris.

Samsøe Samsøe, 1.200 kr. Kan købes online HER

Bæredygtige sneakers

Bæredygtighedsbølgen fortsætter naturligvis, og hvad er bedre at hoppe i end et par sneakers, der både er pæne, anvendelige og bæredygtige? Veja følger med på sneakerstendenserne, og hvis du er i tvivl om, hvordan din forårssneakers skal se ud, så er et par Veja et godt bud.

Veja, 993 kr. Kan købes online HER

Fine, hvide sneakers

Nike er bare det ultimative sneakers brand og derfor skal du ikke snydes for det her smukke par, der vil være det perfekte valg af sneakers til din forårsgarderobe.

Nike, 746 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 overgangsjakker til foråret

Læs mere om: