Mindful, yogatøj
Foto: PR
SHOPPING

SHOPPING | Mindful-wear

Trænger du også til en god omgang mindfulness i form af yoga, pilates eller mental afkobling? IN guider dig til en sund og mindful start på foråret.

Kickstart foråret med følelsen af velvære efter en times yoga, pilates eller en anden form for træning - det kan sjældent sammenlignes med noget andet! Hvad end om du er til træning derhjemme eller til et besøg i fitnesscenteret.

LÆS OGSÅ: SUNDHED | Derfor skal du vinterbade

Hvis har svært ved at få slæbt dig selv ned i fitnesscenteret, er der heldigvis en del alternativer, du kan gøre brug af – herunder noget så simpelt som en app til telefonen! Det er nemt, lige til og så bliver det pludselig sværere at finde en undskyldning for ikke få trænet.

Der findes apps til alle formål: meditations-apps til dem, der føler behov for en tanke-detox, yoga-apps til både ro i sind og krop, og de hardcore trænings-apps, til når der virkelig skal svedes igennem. For at kunne anvende disse apps, kræves blot en yogamåtte, og den fylder ikke meget! Psst… Shop en lækker én af slagsen nederst i galleriet.

Mindful-apps

For at hjælpe dig lidt på vej med din sunde start på foråret, giver IN dig her 5 uundværlige apps til din træning og mindfulness – og 10 styks skønt trænings- og yogatøj nederst i galleriet.

Apps til din sunde start på 2017:

1. Mindfulness
2. Daily Yoga
3. Yoga Studio
4. Daglig træning
5. Sworkit – sammensæt den helt rette træning til dig

Se og shop lækkert trænings- og yogatøj her i galleriet:

Start 2017 sundt

LÆS OGSÅ: SUNDHED | Det kan Aloe Vera