Punk modeuge cphfw2017

Foto: PR og Copenhagen Fashion Week

SHOPPING

SHOPPING | Punk hittede til modeugen – shop trenden nu

En af de helt store tendenser, de danske designere vil have os til at iføre os til efteråret, er punk-trenden. IN guider dig til, hvordan du kan få trenden allerede nu.

Da punken sidste år fyldte 40, diskuterede man, om den var fed eller færdig. Spørger du de danske designere, er punken absolut fed. Flere af de danske modehuse viste nemlig punk på catwalken under den netop overståede danske modeuge.

Flere shows var direkte punkede. Baum und Pferdgarten viste netstrømper, lak og læder, Cecilie Bahnsen klædte modellerne på i tunge militæragtige støvler, og Munthe råbte statements fra T-shirten, mens andre var et symbol på en mere indirekte punk. Det nye brand, Muf10, arbejder med samme æstetik som brandet Vetements og Hood By Air, som i sin æstetik er et oprør mod det etablerede og på den måde refererer til punkens oprindelse.

LÆS OGSÅ: Vær med på punk-moden

Det tøj, som de danske designere viste på catwalken til den netop afsluttede modeuge, lander først i butikkerne til efteråret.

Men hvis du ikke kan vente med at hoppe i den punkinspirerede mode, har IN fundet seks punk-styles, som du kan hoppe i allerede nu.

Punk hittede til modeugen – shop trenden nu | SHOPPING

LÆS OGSÅ: 5 store tendenser fra den københavnske modeuge

Læs mere om: